Do 3.90 zakładam drabinkę, a po 4 zamykam wszystko ze stratąpocio pisze:pora na S?TsunamiPL pisze:3.80100 s na usd/pln.

Do 3.90 zakładam drabinkę, a po 4 zamykam wszystko ze stratąpocio pisze:pora na S?TsunamiPL pisze:3.80100 s na usd/pln.
nic się nie bój, ładuj S po same jajaMR. D pisze:no jeszcze jakby trochę cofnęli na usd/pln to bajka by była. Pozamykałem L przy 3,80 co za hedge robiły i zostały 3 s. Jakby chociaż troszeczkę cofnęli....
ja to samo, dokładnie się mi sprawdził mój scenario na dziś na TRYsimon000111 pisze:try istne szaleństwo spadek wartości waluty o 20% od nowego roku. Gruba S
mocno wysprzedany TRYsimon000111 pisze:try istne szaleństwo spadek wartości waluty o 20% od nowego roku. Gruba S
highend pisze:MR. D pisze:no jeszcze jakby trochę cofnęli na usd/pln to bajka by była. Pozamykałem L przy 3,80 co za hedge robiły i zostały 3 s. Jakby chociaż troszeczkę cofnęli....
PLN się umacniał bedzieMR. D pisze: jakoś mnie nie uspokoiłeśjestem na plusie więc to co cofną jest moje. Aż się prosi od tego poziomu o odreagowanie. Jak H1 zamkną poniżej 3,80 to jest nadzieja.....
Ładne świeczki na H1, H4 czy M30 już są .. hmm ładować S-a czy jeszcze poczekaćNowy123 pisze:mocno wysprzedany TRYsimon000111 pisze:try istne szaleństwo spadek wartości waluty o 20% od nowego roku. Gruba Smozna celowac w okolce 2 65
A no wpakowałem ale tylko na Kangurze - skromne 2L ; ] i dobrałem sobie GA na 1.95.highend pisze:PLN się umacniał bedzieMR. D pisze: jakoś mnie nie uspokoiłeśjestem na plusie więc to co cofną jest moje. Aż się prosi od tego poziomu o odreagowanie. Jak H1 zamkną poniżej 3,80 to jest nadzieja.....
USD zacznie korektę - może nawet już zaczął.
USD/PLN skorekcido ilu - jeszcze nie wiem, ale się dowiem
założę się, że KUSUS już wpakował L na kangurze i na edku
i piszę to całkiem serio - bez sarkazmu. Ja jestem nastawiony pokojowo
a Tobie Mr D gratuluję pięknego wyjścia z HEDGE - nie każdy tak potrafi