dobryfxplayer pisze:ostatnie szlify planu na NFP. szybko traderzy!!! zostalo kilkanascie minutek.
pytanie czy będzie gigantyczny wzrost czy spadek.. chyba raczej to pierwsze, bo ta korekta kiedyś musi (choć na chwilę) się skończyć

dobryfxplayer pisze:ostatnie szlify planu na NFP. szybko traderzy!!! zostalo kilkanascie minutek.
MR. D pisze:Najfajniejszy dzień miesiąca po NFP jest największa zmienność... według mnie każdy nawet minimalnie pozytywny (czyli dobre dane ale gorsze od prognoz) sygnał jest w stanie zepchnąć edka poniżej 1,09
Jestes botemKusus pisze:highend pisze: Ja hahahighend pisze: Mowilem pary z PLN na sellhighend pisze: klepię to jak mantrę od 2 tygodnihighend pisze: pisałem na SELLTo nic, że te pary najpierw porobiły po 100 pipsów w innych kierunkach.highend pisze: pisałem wczoraj
Ale tryb nowy123 włączony - kierunek w końcu zgodny i jest wysyp "mówiłem" w co drugim poście i 0 pokazanej pozycji z targetem...
<ściana>
JEŚLI DZISIAJ NIE ODBIJEMY W DÓŁ TO KIEPSKO WIDZE SPADKIWILDLIFE pisze:Panowie... a jak widzicie daxa?