Ja hahaNowy123 pisze:a Kto jedzie na S na USD TRY ????
DayTrading: Piątek 06.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 06.03.2015
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Mi co mieli zabrac to wczoraj zabrali.Nowy123 pisze:EDEK wyciagajapod wejscie USatez pieknie jak mowile by y uwzac z S ze byk sie pojawil
DT pokasowalo zysk ???
Dzis odrabiam straty
eski na plusie zamkniete, po korekcie znow mam zamiar wejsc z eskami na edku
Nowy to po co ci codzienne analizy, ślęczenie przed wykresami jak masz takie sygnały? jeszcze od brokera.. życ nie umieracNowy123 pisze:AUD jest bezpeczny awlasnie dostalem sygnala od anala z WBK ze widzi spadaki z 7830
- dobryfxplayer
- Maniak

mam przeczucie ze twoj anal dzisiaj bedzie mial wyjatkowo racje...Nowy123 pisze:AUD jest bezpeczny awlasnie dostalem sygnala od anala z WBK ze widzi spadaki z 7830
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
W poniedziałek ma być jakiś dodruk?
highend pisze: Ja haha
highend pisze: Mowilem pary z PLN na sell
highend pisze: klepię to jak mantrę od 2 tygodni
highend pisze: pisałem na SELL
To nic, że te pary najpierw porobiły po 100 pipsów w innych kierunkach.highend pisze: pisałem wczoraj
Ale tryb nowy123 włączony - kierunek w końcu zgodny i jest wysyp "mówiłem" w co drugim poście i 0 pokazanej pozycji z targetem...
<ściana>
Chwila oddechu i lecimy w dół dalej na edku? 
Venomouss pisze:Nowy to po co ci codzienne analizy, ślęczenie przed wykresami jak masz takie sygnały? jeszcze od brokera.. życ nie umieracNowy123 pisze:AUD jest bezpeczny awlasnie dostalem sygnala od anala z WBK ze widzi spadaki z 7830gosc ma talent tylko sie uczyc bo jak sie przekreci z czegos trza żyć
nie wiem wlasnie hahah ale analizuje swoje i ja kwidze podobnie jak on t o wiem ze kus albo pojdzie wyzej jeszcze przed korekta albo pojdzie w duga strone a ja kwidze podobnie jak on to zmianiam strategie i analizuje znowu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Citi ma najbardziej pesymistyczna wizje danych ze wszystkich bankow http://www.efxnews.com/story/28171/what ... ajor-banksCiti: The 200K call hinges on the interplay between weather and seasonal factors. Some of the recent outsized job gains, averaging 336K per month since November, probably reflected favourable weather. But weather conditions worsened right after the January survey week, suggesting a potential reversal in the tone of the next employment report
Generalnie malo jest opini ze dane bede lepsze.
- dobryfxplayer
- Maniak

ostatnie szlify planu na NFP. szybko traderzy!!! zostalo kilkanascie minutek. 
"Buy right, sit tight." - J. Livermore