Ja hahaNowy123 pisze:a Kto jedzie na S na USD TRY ????

Ja hahaNowy123 pisze:a Kto jedzie na S na USD TRY ????
Mi co mieli zabrac to wczoraj zabrali.Nowy123 pisze:EDEK wyciagajapod wejscie USatez pieknie jak mowile by y uwzac z S ze byk sie pojawil
DT pokasowalo zysk ???
Nowy to po co ci codzienne analizy, ślęczenie przed wykresami jak masz takie sygnały? jeszcze od brokera.. życ nie umieracNowy123 pisze:AUD jest bezpeczny awlasnie dostalem sygnala od anala z WBK ze widzi spadaki z 7830
mam przeczucie ze twoj anal dzisiaj bedzie mial wyjatkowo racje...Nowy123 pisze:AUD jest bezpeczny awlasnie dostalem sygnala od anala z WBK ze widzi spadaki z 7830
highend pisze: Ja haha
highend pisze: Mowilem pary z PLN na sell
highend pisze: klepię to jak mantrę od 2 tygodni
highend pisze: pisałem na SELL
To nic, że te pary najpierw porobiły po 100 pipsów w innych kierunkach.highend pisze: pisałem wczoraj
Venomouss pisze:Nowy to po co ci codzienne analizy, ślęczenie przed wykresami jak masz takie sygnały? jeszcze od brokera.. życ nie umieracNowy123 pisze:AUD jest bezpeczny awlasnie dostalem sygnala od anala z WBK ze widzi spadaki z 7830gosc ma talent tylko sie uczyc bo jak sie przekreci z czegos trza żyć
Citi ma najbardziej pesymistyczna wizje danych ze wszystkich bankow http://www.efxnews.com/story/28171/what ... ajor-banksCiti: The 200K call hinges on the interplay between weather and seasonal factors. Some of the recent outsized job gains, averaging 336K per month since November, probably reflected favourable weather. But weather conditions worsened right after the January survey week, suggesting a potential reversal in the tone of the next employment report