DayTrading: Piątek 05.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 05.07.2013
kabel 127.2
ostatni przystanek, puści spadamy do 1.4930
ostatni przystanek, puści spadamy do 1.4930
Nie ma litości 1,28 trzeba zaliczyć,pr7emo pisze:jadom na południe
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
patrzę na uj, na edku zjazd równie okazałyDeclan pisze:Nie ma litości 1,28 trzeba zaliczyć,pr7emo pisze:jadom na południe
edek jest na wsparciu daily w tym momencie a dziś non-farm payrolls
-- Dodano: pt 05-07-2013, 10:55 --
na ejku wsparcie na 128,00
Spokojnie - najpierw jeszcze 1.284 - dość kluczowe. Wydaje się, że dopiero dane mogą spowodować jego przebicie.Declan pisze:Nie ma litości 1,28 trzeba zaliczyć,pr7emo pisze:jadom na południe
Market action discounts everything
I teraz albo wiedzą że kiepskie i koniec jazdy i up, albo będą bardzo dobre i też up albo w dół. Cały forexpr7emo pisze:patrzę na uj, na edku zjazd równie okazałyDeclan pisze:Nie ma litości 1,28 trzeba zaliczyć,pr7emo pisze:jadom na południe
edek jest na wsparciu daily w tym momencie a dziś non-farm payrolls

- zastapmnie
- Pasjonat
prognozy są gorsze od poprzednich odczytów, a to akurat mi się nie podoba jako prawie znokautowanemu byczkowi; wolałbym prognozy większe... w lecie zwykle jest więcej pracy
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
I to mnie martwi, mam małe L na 1,2950 i trochę szkoda rozstać się z kasą. Albo ukiszę i na jesień jak znalazłzastapmnie pisze:prognozy są gorsze od poprzednich odczytów, a to akurat mi się nie podoba jako prawie znokautowanemu byczkowi; wolałbym prognozy większe... w lecie zwykle jest więcej pracy

na moje oko inwestorzy zinterpretują dane wg trenduDeclan pisze:I teraz albo wiedzą że kiepskie i koniec jazdy i up, albo będą bardzo dobre i też up albo w dół. Cały forexpr7emo pisze:edek jest na wsparciu daily w tym momencie a dziś non-farm payrolls
cholera ja dziś znów pod prąd, na szczęście zabezpieczony
spokojnie piłowanie do 13,
co prawda dziś dzień cudów
co prawda dziś dzień cudów
- ForexTig3r
- Maniak
Dzień cudów był tydzień temu i trwał aż do momentu gdy edek zawrócił spod 1.30, gdy pejsatych nie było...
Zasięg aktualny po wybiciu z trójkąta jest 2855. potem zwolnimy, wsparcia - 2838, 2822, 2795, 2750.
Para GBPJPY jako czynnik wyprzedzający pozostałe pary Jenowe.
Ktoś w ogóle przeczytał mojego posta w dzisiejszym DT
Jones i tak się dałeś zasugerować - shame on you .
Zasięg aktualny po wybiciu z trójkąta jest 2855. potem zwolnimy, wsparcia - 2838, 2822, 2795, 2750.
Oj, niestety wzrostów chyba jednak nie będzie.kubuś puchatek pisze:USDJPY- cały czas wydaje mi się, że mamy do czynienia z korektą w ruchu spadkowym, i na nowe szczyty na tej parze nie ma się co napalać póki co. Jestem bardzo ciekaw czy cena będzie respektowała tę linię...
Para GBPJPY jako czynnik wyprzedzający pozostałe pary Jenowe.
Ktoś w ogóle przeczytał mojego posta w dzisiejszym DT

Jones i tak się dałeś zasugerować - shame on you .
Ostatnio zmieniony 05 lip 2013, 11:21 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线