Coś w tym jest pozbywają się Hollanda z poparciem w okolicach 4%, żeby zastąpić go młodym Hollandem, który zapewne też skończy z 4%.irmentruda pisze:
Nie, sa po prostu pragmatyczni.
DayTrading: Piątek 05.05.2017
Re: DayTrading: Piątek 05.05.2017
Ja sądzę inaczej - są zachowawczyirmentruda pisze:Nie, sa po prostu pragmatyczni.skalp górą pisze:Makaron wygrał--jednak sa głupi tak jak byli !!!!

A ilu we Francji jest Francuzów, myślę że mniej niż Holendrów w Holandii, albo Niemców w Niemczech.Nevermind pisze: Mnie zastanawia, dlaczego jeśli we Francji niby jest tak źle, to francuzi znowu tak wybierają![]()
Mogło by się wydawać że doszło we Francji do przesilenia, i że francuzi są już tym wszystkim zmęczeni, i wybiorą coś zupełnie innego, nawet gorszego ale innego. A tu.... zonk.
Nie wiem...
Albo francuzi są jakimś zdumiewającym narodem, albo informacje o problemach z muzułmanami we Francji są przesadzone. Te duże poparcie dla Macrona, osobiście mnie zaskakuje.
Patrząc na wprost geometryczny przyrost emigrantów/islamistów w Europie, kościoły puste lub pozamieniane na dyskoteki, liczba meczetów rośne wykładniczo - kierunek jest znany
no ale te wyniki sondażowni...
-
- Maniak
Vive la FrancexhDog pisze:No i dobrze. Bravo Francja

-
- Gaduła
Kurs euro wzrósł o 1 pips 

Od 22 możesz patrzyć na xe.comskalp górą pisze:Kurs euro wzrósł o 1 pips
The only way is up
-
- Gaduła
ja już widzę.TsunamiPL pisze:Od 22 możesz patrzyć na xe.comskalp górą pisze:Kurs euro wzrósł o 1 pips
muszę Was zasmucić ... istnieje ryzyko, że nie będzie luk na wykresach 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Na DAXie raczej będzie ze 100 punktów w górę, ale jak długo się to utrzyma to się okaże.pedro pisze:muszę Was zasmucić ... istnieje ryzyko, że nie będzie luk na wykresach