Zmądrzeli? Po pierwszej turze wyborów było widać, że wyborcom zależy na socjalu i nic więcej. Jeszcze trochę i gość od 100% podatku przeszedłby do drugiej tury.skalp górą pisze: To jest po prostu test dla żabojadów---czy zmądrzeli czy nadal są głupi.
DayTrading: Piątek 05.05.2017
Re: DayTrading: Piątek 05.05.2017
-
- Fanatyk
andrut pisze:Że zapytam, a co to ma za znaczenie, ta wiedza, pozycji nie zajmiesz, ani nie cofniesz. Rynek i tak zrobi co chce, niezależnie od wyniku. Jaracie się tym jakby to była interwencja Banku Europa. Jakie to ma znaczenie czy będzie luka , czy nie? No chyba że ktoś gra na niskim zabezpieczeniu, no to ma się czym jarać.skalp górą pisze:No jeszcze pół godziny i mniej więcej będziemy wszystko wiedzieli

Exit Polss podaje że Macron w nieoficjalnych wynikach ma ok. 60% głosów.Bemowo1 pisze:W przypadku wygrania Le Pen, byłoby to równoznaczne, jak nie lepszeandrut pisze: Jaracie się tym jakby to była interwencja Banku Europa.
Mnie zastanawia, dlaczego jeśli we Francji niby jest tak źle, to francuzi znowu tak wybierają

Mogło by się wydawać że doszło we Francji do przesilenia, i że francuzi są już tym wszystkim zmęczeni, i wybiorą coś zupełnie innego, nawet gorszego ale innego. A tu.... zonk.
Nie wiem...
Albo francuzi są jakimś zdumiewającym narodem, albo informacje o problemach z muzułmanami we Francji są przesadzone. Te duże poparcie dla Macrona, osobiście mnie zaskakuje.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
-
- Gaduła
Exit=exitus-nogami do przoduNevermind pisze:Exit Polss podaje że Macron w nieoficjalnych wynikach ma ok. 60% głosów.Bemowo1 pisze:W przypadku wygrania Le Pen, byłoby to równoznaczne, jak nie lepszeandrut pisze: Jaracie się tym jakby to była interwencja Banku Europa.
Mnie zastanawia, dlaczego jeśli we Francji niby jest tak źle, to francuzi znowu tak wybierają![]()
Mogło by się wydawać że doszło we Francji do przesilenia, i że francuzi są już tym wszystkim zmęczeni, i wybiorą coś zupełnie innego, nawet gorszego ale innego. A tu.... zonk.
Nie wiem...
Albo francuzi są jakimś zdumiewającym narodem, albo informacje o problemach z muzułmanami we Francji są przesadzone. Te duże poparcie dla Macrona, osobiście mnie zaskakuje.

-
- Maniak
Muzułmanie dla Francuzow nie sa nowoscia, mysle, ze juz dawno przyzwyczaili sie do nich, dosyc mocno ich integrujac.Nevermind pisze: Albo francuzi są jakimś zdumiewającym narodem, albo informacje o problemach z muzułmanami we Francji są przesadzone. Te duże poparcie dla Macrona, osobiście mnie zaskakuje.
A to co widzimy w Polszy w TV i czytujemy w pseudodziennikarskich portalach to ma wzbudzac emocje (strach, lek, niepewnosc) na czyjes zamowienie polityczne. Zjednoczona Europa z silnymi krajami jak Francja, Niemcy nie jest nikomu poza Europa na reke. Z Brexitem udalo sie, z innymi niekoniecznie.
Macron................
-
- Gaduła
Makaron wygrał--jednak sa głupi tak jak byli !!!!
-- Dodano: 07 maja 2017, 19:02 --
Kurs euro 1.1
-- Dodano: 07 maja 2017, 19:02 --
Kurs euro 1.1
-
- Maniak
Nie, sa po prostu pragmatyczni.skalp górą pisze:Makaron wygrał--jednak sa głupi tak jak byli !!!!
No i dobrze. Bravo Francja 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
-
- Gaduła
Euro 1.1