cześć,MERLIN pisze:Jeszcze zanegują wzrosty na EUJeżeli zrobią cofkę i przebiją ostatni szczyt to zrobią formacje przeciwstawną Motyl przeciwko Motylowi
Nie pokazuje by nie siać herezji
wszystko możliwe, dlatego zaznaczyłem na grubo Moge sie mylić

cześć,MERLIN pisze:Jeszcze zanegują wzrosty na EUJeżeli zrobią cofkę i przebiją ostatni szczyt to zrobią formacje przeciwstawną Motyl przeciwko Motylowi
Nie pokazuje by nie siać herezji
mforex sentiment:MERLIN pisze:Jeszcze zanegują wzrosty na EUJeżeli zrobią cofkę i przebiją ostatni szczyt to zrobią formacje przeciwstawną Motyl przeciwko Motylowi
Nie pokazuje by nie siać herezji -bo całe forum mnie zje
ja sie uczyłem z tej uważam że jest godna poleceniaTomasz196407 pisze:..tak poza analizami,
czy ma ktoś dobra książkę godną polecenia tylko i wyłącznie w języku polskim oczywiście,
o świecach japońskich i formacjach świecowych,
będę niezmiernie wdzięczny
...Tomasz196407 pisze:..tak poza analizami,
czy ma ktoś dobra książkę godną polecenia tylko i wyłącznie w języku polskim oczywiście,
ooo dzięki Wam,dziad pisze:...Tomasz196407 pisze:..tak poza analizami,
Steve Nison - "Świece i inne japońskie techniki analizowania wykresów", mam
zobacze , moze gdzies pdf sąMERLIN pisze:Daruj sobie książkę Steva Nissona -jest ogólnikowa ,drugiej nie znam
...Tomasz196407 pisze:zobacze , moze gdzies pdf sąMERLIN pisze:Daruj sobie książkę Steva Nissona -jest ogólnikowa ,drugiej nie znam
głownie mi chodzi o nietypowe formacje a teraz są czesto na eu, gj i złocie
kanapka , blok, szczególnie odwrócenie trendu,
mam dobrą ale nie moim rodzimym języku -http://www.amazon.com/Candlestick-Chart ... +explained