DayTrading: Piątek 02.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 02.05.2014
boze jestm na granicy szalenstwa ! niech bedzie przeklety dziec kiedy namowiono mnie na Foreks trace kase i wlasna kobieca godnosc!
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
toć trading jest prosty 

Re: Odp: DayTrading: Piątek 02.05.2014
Nadejdzie dzień, kiedy mędrcy tego świata, tej cywilizacji, ogłoszą wszem i wobec że banki centralne w porozumieniu z rządami oraz największymi firmami świata że wzajemnie sobie umarzaja wszystkie długiblueeyes22 pisze:Bardzo ciekawy artykuł jak to wygląda z redukcją dodruku przez Fed:)
http://independenttrader.pl/218,malutka ... e_usa.html

wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pakubiu pisze:boze jestm na granicy szalenstwa ! niech bedzie przeklety dziec kiedy namowiono mnie na Foreks trace kase i wlasna kobieca godnosc!
Dlaczego na weekend nie zamykasz pozycji ? Jak masz tak dużą pozycję to kiedyś nie tylko MC Ci grozi ale jeszcze dopłata
pakubiu pisze:boze jestm na granicy szalenstwa ! niech bedzie przeklety dziec kiedy namowiono mnie na Foreks trace kase i wlasna kobieca godnosc!
zamknac pozycje usunac platformy foreksowe polozyc sie na trawie i cieszyc sie zyciem

ewentualnie dla rozrywki grac sobie na demo

szczerze to Ci współczuje...
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Wracając jeszcze do kiwi to zastanawiające jest iż wszystkie instytucje prognozują od wielu miesięcy spadek kursu na poniżej 0.8000 , zresztą to samo tyczy się euro chociaż tu widać ostatnio zmianę nastawienia . Pytanie czy to wielka nieudolność czy świadome wprowadzania w błąd drobnych graczy .
Kiedyś Pakubiu pisała że może przetrzymać to euro do 1,3940 więc nie chce być złym prorokiem ale obawiam się iż właśnie na tym poziomie może być zwrot i korekta , kiedy zamyka się pozycja w najgorszym momencie
Kiedyś Pakubiu pisała że może przetrzymać to euro do 1,3940 więc nie chce być złym prorokiem ale obawiam się iż właśnie na tym poziomie może być zwrot i korekta , kiedy zamyka się pozycja w najgorszym momencie
jutro zaczna padac najwieksze banki swiata jak kostki domina tak samo jak w 2008 roku gieldy doluja a pakubiu na swoich eskach jeszcze zarobi miliony kupi sobie czerwone ferrari i bedzie szczesliwa
wszystko sie dobrze skonczy kazdy z nas zarobi fortuny
no to dozobaczenia na hawajach 
to taka wersja alternatywna do rzeczywistosci

to taka wersja alternatywna do rzeczywistosci

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
http://www.stuff.co.nz/dominion-post/ne ... dollar-Keymelpomena pisze:Odnośnie kiwi - parę dni temu ktoś z antypodów się wypowiadał, że mocny NZD nie jest im na rękę. Nie wiem, czy zbytnie wzmocnienie nie spowoduje uruchomienia interwencji.
http://www.fxstreet.com/news/forex-news ... 880d844dda
Pytanie, ile to będzie "slightly lower" ?
edek w poniedziałek w dół poleci na ukraininie robi się gorąco...
wydarzyło się dziś tam coś nadzwyczajnego?ade25 pisze:edek w poniedziałek w dół poleci na ukraininie robi się gorąco...
Swing