DayTrading: Piątek 01.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 lis 2013, 00:00

Wzrost
12
43%
Bez zmian
2
7%
Spadek
14
50%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 01.11.2013

Nieprzeczytany post autor: cugan »

:!:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Coluche
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Coluche »

Medin pisze:
Jednym z powodów pobrania przeze mnie S była nadaktywność karnaka , jest idealnym antywskaźnikiem.
)
Nie wierzę...zapakowałeś się na podstawie czyichś wypocin...??? :shock: :shock: :shock:

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED:

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Déjà vu :?:

Obrazek
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED_M:

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

Kusus pisze:
zeuss pisze:
4ex pisze:zeuss, skoro tak sądzisz to jeszcze weź co do tego zapomnij 1,42 poprawke, na to co Ci pisze w sygnaturce ;)
w tej sytuacji niespodziewanym moze byc pogłebienie spadkow do 1,33900 bez korekty, ale napewno nie wzrosty do 1,42 :)
Nie bierz tego do siebie - pisalem o tym w dlugim terminie zreszta akurat nie jestes osoba ktora warto sluchac bo z tego co zdazylem zaobserwowac bardzo czesto sie mylisz. Coz, mam nadzieje ze nie wziales tego do siebie i nie rozpierdolilo Ci to lba tak jak niektore teksty tutaj to robia co sam przyznales.

Poziom 1.365 jest najbardziej prawdopodobny na najblizsze godziny.
A na pewno to nie wiesz nigdy co sie stanie - forex to tylko spekulacja wiec jesli twierdzisz ze jestes czegos pewien to znaczy ze jestes kurewskim amatorem.

Tyle - milej soboty.
Znowu łeb rozjebany :) Jeżeli wysuwasz juz taką teze, to warto byłoby poprzeć ją argumentami. ,,Możliwe jest, że kurs moze zaatakowac poziom 1.42000 bo.....i tu wstawiasz wykres z argumentami, a ty rzucasz zaklecie w DT bo masz otwarte długie pozycje na 1,38300. Moj post byl wlasnie prowokacja, zreszta jak wiekszosc moich postow, do przedstawienia argumentów za do wzrostu 1.42, a nie nakazem sluchania mnie.
A juz teksty typu,,A na pewno to nie wiesz nigdy co sie stanie - forex to tylko spekulacja wiec jesli twierdzisz ze jestes czegos pewny to znaczy ze jestes kurewskim amatorem'',dają stuprocentową pewność, ze masz do czynienia z ignorantem forexowym i czarodziejem fynku. :D
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/88917

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

zeuss pisze:
Kusus pisze:
zeuss pisze:zeuss, skoro tak sądzisz to jeszcze weź co do tego zapomnij 1,42 poprawke, na to co Ci pisze w sygnaturce ;)
w tej sytuacji niespodziewanym moze byc pogłebienie spadkow do 1,33900 bez korekty, ale napewno nie wzrosty do 1,42 :)
Nie bierz tego do siebie - pisalem o tym w dlugim terminie zreszta akurat nie jestes osoba ktora warto sluchac bo z tego co zdazylem zaobserwowac bardzo czesto sie mylisz. Coz, mam nadzieje ze nie wziales tego do siebie i nie rozpierdolilo Ci to lba tak jak niektore teksty tutaj to robia co sam przyznales.

Poziom 1.365 jest najbardziej prawdopodobny na najblizsze godziny.
A na pewno to nie wiesz nigdy co sie stanie - forex to tylko spekulacja wiec jesli twierdzisz ze jestes czegos pewien to znaczy ze jestes kurewskim amatorem.

Tyle - milej soboty.
Znowu łeb rozjebany :) Jeżeli wysuwasz juz taką teze, to warto byłoby poprzeć ją argumentami. ,,Możliwe jest, że kurs moze zaatakowac poziom 1.42000 bo.....i tu wstawiasz wykres z argumentami, a ty rzucasz zaklecie w DT bo masz otwarte długie pozycje na 1,38300. Moj post byl wlasnie prowokacja, zreszta jak wiekszosc moich postow, do przedstawienia argumentów za do wzrostu 1.42, a nie nakazem sluchania mnie.
A juz teksty typu,,A na pewno to nie wiesz nigdy co sie stanie - forex to tylko spekulacja wiec jesli twierdzisz ze jestes czegos pewny to znaczy ze jestes kurewskim amatorem'',dają stuprocentową pewność, ze masz do czynienia z ignorantem forexowym i czarodziejem fynku. :D
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/88917
Dostałem ostro po dupie we czwartek i piątek bo jestem w plecy 4% kapitału - aktualnie mam otwartą pozycję długą od 1.351.
Wcale mnie to nie rusza - nauczyłem się już że nie zawsze się wygrywa jakiś czas temu poza tym każdy już wie jak wygląda kanał wzrostowy w średnim terminie.
Wrzucałem wykresy we czwartek - od tamtego czasu nic się nie zmieniło - rejon 1.3460 - 1.3650 to rejon konsolidacji lub formy korekty na najbliższe godziny. Nie ma mowy o poziomie poniżej 1.34 przed 1.365 ale to tylko moje zdanie.

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

Patrzac z perspektywy W1 sytuacja na eu nie wydaje sie mocno skomplikowana. Swietnie dzialaja tam zniesienia fibo, mozna pod nie swobodnie grac. dodatkowo pozwolilem sobie na taki komfort jak pozostanie bez pozycji, wiec z checia sie podepne pod scenariusz ktory sie wyrysuje w ciagu nadciagajacych dni. Zejscie ponizej 1.348 i pozniejszy test bedzie korzystny dla spadkow, wyjscie ponad ten poziom wzrosty, ot co ;) chyba ze po drodze kurs bedzie chcial zmylic traderow, wiec waskie sl beda najkorzystniejsze.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

Fitch zmienil raiting hiszpanii z negatywnego na pozytywny
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Zablokowany