Bartomierz pisze:Gold znowu L. I będę cierpliwy jak Mistrz Yoda
Mistrz YodaBartomierz pisze:Heh, wracają moje złote pipsy

Bartomierz pisze:Gold znowu L. I będę cierpliwy jak Mistrz Yoda
Mistrz YodaBartomierz pisze:Heh, wracają moje złote pipsy
navik pisze:Bartomierz pisze:Gold znowu L. I będę cierpliwy jak Mistrz YodaMistrz YodaBartomierz pisze:Heh, wracają moje złote pipsy![]()
O kurde ale się ładnie wybili. Chociaż nie gram indeksównavik pisze:sapina, 2740 chca odklepać ( chyba ). jade z nimi sięgnąć gwiazd - co mi tam
Dopiero u ciebie dojrzałem jaki piękny nagrobek zrobili na M30. Klasyka.XAB pisze:dax
mam gralla i trzymam
https://iv.pl/images/79604187779156112532.png
a na edku to chyba w poniedz juz nie wytrzymaja i wyrwa ten ostatni szczycik
19:00 za chwile. Może być mała nawrotka.navik pisze:sapina, 2740 chca odklepać ( chyba ). jade z nimi sięgnąć gwiazd - co mi tam
w dół już raczej dziś nie pójdą. Wejście oczywiście można było zrobić duuuużo lepsze , ale wiadomo od zawsze ,że trzeba mieć czas na DT , żeby grać DT
Też się na to przerzucę, bo szarpanina z wykresem przez cały dzień jest bez sensu.. Na koniec i tak jestem na minusie i tak. Wczoraj przewidziałem kierunek, powinienem na tym zarobić a tak z nowu dupa.. To jest bez sensu w ogóle zaglądac na M1.dalan pisze:Navik robisz petarda postępy.Mam nadzieję że to co tutaj piszesz jest prawdą.Duże TFy nie są do day tradingu,ale jeśli się na nie przerzucisz poznasz spokój ducha.Praca Ci to ułatwi i myślę że portfel też to poczuje.Jeżeli będziesz chciał napiszę parę Tipów tu na forum co do takiego tradingu.I cholera życzę Tobie walizy kasy.