DayTrading: Czwartek 31.01.2019
Re: DayTrading: Czwartek 31.01.2019
Rgry istnieją i mają się dobrze 
A że nie wszystkie wychodzą...no ale byłoby za łatwo aby wszystkie wychodziły
Edek RGR - wyjdzie albo nie wyjdzie...

A że nie wszystkie wychodzą...no ale byłoby za łatwo aby wszystkie wychodziły

Edek RGR - wyjdzie albo nie wyjdzie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
już niecałe 7 pips od szczytu świeczki przed fomcemszuler pisze:e/u
https://invst.ly/9xwpx
-
- Bywalec
W spadkach pomógł troche WEIDMANN:
ECB'S WEIDMANN SAYS PROCESS OF ECB POLICY NORMALIZATION IS LIKELY TO TAKE SEVERAL YEARS
ECB'S WEIDMANN SAYS GROWTH RISKS FOR GERMANY ARE ON THE DOWNSIDE, UNCERTAINTY HIGH
ECB'S WEIDMANN SAYS 2019 EURO ZONE INFLATION COULD BE NOTICEABLY LOWER THAN ECB'S DEC PROJECTION DUE TO CRUDE PRICES
ECB'S WEIDMANN SAYS GERMAN GDP WILL PROBABLY GLOW "WELL BELOW" 1.5 PCT IN 2019
Sytuacja na EURUSD fundamentalnie wygląda w dużym skrócie na wojnę walutową- ostatnie wzrosty lub spadki są jedynie gołębimi wypowiedziami przedstawicieli banków centralnych lub duży gorszymi danymi makro. Tak więc im bardziej będzie gołębi EBC tym większe spadki "intraday" na Edku, bardziej gołębi FED, wzrosty na Edku. Idealny przykład mamy z wczoraj i dzisiaj
ECB'S WEIDMANN SAYS PROCESS OF ECB POLICY NORMALIZATION IS LIKELY TO TAKE SEVERAL YEARS
ECB'S WEIDMANN SAYS GROWTH RISKS FOR GERMANY ARE ON THE DOWNSIDE, UNCERTAINTY HIGH
ECB'S WEIDMANN SAYS 2019 EURO ZONE INFLATION COULD BE NOTICEABLY LOWER THAN ECB'S DEC PROJECTION DUE TO CRUDE PRICES
ECB'S WEIDMANN SAYS GERMAN GDP WILL PROBABLY GLOW "WELL BELOW" 1.5 PCT IN 2019
Sytuacja na EURUSD fundamentalnie wygląda w dużym skrócie na wojnę walutową- ostatnie wzrosty lub spadki są jedynie gołębimi wypowiedziami przedstawicieli banków centralnych lub duży gorszymi danymi makro. Tak więc im bardziej będzie gołębi EBC tym większe spadki "intraday" na Edku, bardziej gołębi FED, wzrosty na Edku. Idealny przykład mamy z wczoraj i dzisiaj
No i dojechali.. fo F50%. teraz poczekam na jakąś spadkową świeczkę na M5.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ty chyba masz dostawce sygnału z Korei Polnocnej.... jak mozna byc ugotowanym jak rzeznik caly dzien spadal robiac 130 pipsow w dół.... powiedz mi jak? wczoraj pisales "do konca miesiaca nowe szczyty" jak rzeźnik byl po 143,40.... narazie to nawet na 0 nie jestes, a moje S-ki pozamykane dzis na solidny plus troche powyzej ds2... także zaklinaj nadal wykres, graaluj, grilluj, poprawiaj, kalibruj... co tylko i ile razy tylko chcesz, a ja tymczasem poprawie troche mniejszym S ryzykujac 30% tego co juz rzeznik dal od wczorajF-You Money pisze:Tyle z RGra na rzeźniku, przecież mówiłem, że RGry nie istnieją
kto ugotowany? przyznać się
rzeźnik h1
https://www.tradingview.com/x/TKaSaqMz/
-- Dodano: 31 sty 2019, 18:22 --
usdpln dzienny - bardzo ciekawy potencjalny układ sie utworzył - mniejszy klin z celem na gornej bandzie klina wiekszego...
https://www.tradingview.com/x/SEHvIeMj/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No i złapałem.. trochę odrobiłem, ale co z tego..i tak nie mam szans. To nie jest zajęcie dla ludzi, ale dla maszyn, automatów, algorytmów. Przecież widzieliście te schodki. Idealnie równe. Czy prawdziwy rynek by tak się zachował??
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ty chyba masz dostawce sygnału z Korei Polnocnej.... jak mozna byc ugotowanym jak rzeznik caly dzien spadal robiac 130 pipsow w dół.... powiedz mi jak? wczoraj pisales "do konca miesiaca nowe szczyty" jak rzeźnik byl po 143,40.... narazie to nawet na 0 nie jestes, a moje S-ki pozamykane dzis na solidny plus troche powyzej ds2... także zaklinaj nadal wykres, graaluj, grilluj, poprawiaj, kalibruj...Kermit pisze:F-You Money pisze: kto ugotowany? przyznać się
To wina PC nowej generacji Bez urazy to żartŚwieżak44 pisze:No i złapałem.. trochę odrobiłem, ale co z tego..i tak nie mam szans. To nie jest zajęcie dla ludzi, ale dla maszyn, automatów, algorytmów. Przecież widzieliście te schodki. Idealnie równe. Czy prawdziwy rynek by tak się zachował??

At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
-
- Maniak
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem