DayTrading: Czwartek 31.01.2019
Re: DayTrading: Czwartek 31.01.2019
Ślicznie dziękuję 

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
jestem chwilowo longtermowy misiek 

Jak tam widzicie indeksy w nieco dłuższej perspektywie kliku dni a może tygodni?
Ameryka nieźle już fibo 61 machnęli w kilka tygodni ze świecy rocznej. Można by powiedzieć jest siła. Jak nie teraz korekta to najbliższa okazja przy 2800.
Dax ładna H4 machnął może to ten moment aby rozpocząć korektę całego ruchu do góry. Jak to wyratują to 11700 następny tydzień będzie klepane.
Ameryka nieźle już fibo 61 machnęli w kilka tygodni ze świecy rocznej. Można by powiedzieć jest siła. Jak nie teraz korekta to najbliższa okazja przy 2800.
Dax ładna H4 machnął może to ten moment aby rozpocząć korektę całego ruchu do góry. Jak to wyratują to 11700 następny tydzień będzie klepane.
Ma sens to co napisałeś, wg ciebie?pr7emo pisze:jestem chwilowo longtermowy misiek
Hope is not a strategy. Maybe not. But selling hopium is.
taki że nie analizuję 10x na dzień pozycji?FatFinger pisze:Ma sens to co napisałeś, wg ciebie?pr7emo pisze:jestem chwilowo longtermowy misiek
Przemo, domyślam się, że chodziło o (chwilowo) ? (longtermowo) 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
chyba że coś się zmienixhDog pisze:Przemo, domyślam się, że chodziło o (chwilowo) ? (longtermowo)