DayTrading: Czwartek 30.04.2015
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 30.04.2015
28 kwiecień edek https://www.tradingview.com/x/DJx263V4/. Dużo już nie zostało także zamykam. Teraz czas na głęboką 4. Mam wrażenie, ze będzie luka po weekendzie. Dużo kasy w Greckim skarbcu nie zostało, czas dodrukować trochę dukatów dla Greckich bogów. 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
A nie możesz po prostu dorosnąć?highend pisze:Kółeczko wzajemnej adoracji: Kusus, Żaba i teraz Cajto
Pięknie. Mi to ryba mogę być "Sam przeciw wszystkim"
a jak nie pasuje to sobie pójdę, pisałem już - zróbcie ankietę
Jeśli coś wspólnie adorujemy, to chyba twoje "złote myśli"

zabawa znowu celowaniem 2042 2050 a później jak by wybili wsparcie 2000 1980
przecież od pewnego czasu prawie nic nie wrzucamfreakout pisze:jestem tu bezstronny w konflikcie highend vs. reszta forum, ale fakt faktem że trochę duży bałagan robisz tu szanowny highendzie tymi projekcjami fiboobawiam się że sam już w tym się gubisz, zatem czyż nie lepiej byłoby posiedzieć przy analizowaniu dłużej i wrzucić jedną, ale za to solidną wizję? pomyśl o tym

jeśli już - to w jurnalu, a tam chyba mogę co?

Wisi mi cały ten "konflikt". Ja nie widzę problemu - to oni go tworzą

Nie wiem czy ludzie na forum są ślepi, ale mogę wam powiedzieć, ze dostałem sporo privów odnośnie tego, że jest OK i żebym nie dał sie Kususowi, którego wypowiedzi reprezentują poziom rynsztoka wymieszanego z pudelkiem.
Więc jak szanowny Cajto zarzuca mi, że mam poziom wypowiedzi 18 latka to widocznie jest ślepy i nie widzi tego co wypisuje Kusus (którego nie czytam i nie będę czytać).
Więc skoro twierdzi, ze na forum jest 100 osób, które mają mnie dość to słucham - kto co i dlaczego

Tyle ode mnie. Bawcie się dalej w swojej piaskownicy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
tu sie z Toba zgodze...nie moze to byc 100 osob... bo tyle nie ma na tym forumhighend pisze: Więc skoro twierdzi, ze na forum jest 100 osób, które mają mnie dość to słucham - kto co i dlaczego![]()

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Spoko. A zaczelo sie od tego jak 2 czy 3 miesiace temu poprosilem highenda zeby potwierdzil cokolwiek z tych glupot ktore wypisuje to dostalem lisciem po mordzie a jak przycisnalem troche i stwierdzilem ze to bez sensu to dostalem wielkiego wacka w odbyt.
Highend - moj poziom wypowiedzi jest taki na jaki sobie zaslugujesz.
A twoj ton miliarda przewijajacych sie postow z ktorych 3/4 jest o zapewnieniu tego ze masz racje po prostu mnie dobija.
Btw... A od kangura to sie odczep bo jak widze co robisz i jakie rzeczy wypisujesz na temat australii i surowcow to mam ochote puscic pawia oczami.
... Za kazdym razem jak tu przychodzisz to jest bajzel.
Highend - moj poziom wypowiedzi jest taki na jaki sobie zaslugujesz.
A twoj ton miliarda przewijajacych sie postow z ktorych 3/4 jest o zapewnieniu tego ze masz racje po prostu mnie dobija.
Btw... A od kangura to sie odczep bo jak widze co robisz i jakie rzeczy wypisujesz na temat australii i surowcow to mam ochote puscic pawia oczami.
... Za kazdym razem jak tu przychodzisz to jest bajzel.
atlanticos pisze:tu sie z Toba zgodze...nie moze to byc 100 osob... bo tyle nie ma na tym forumhighend pisze: Więc skoro twierdzi, ze na forum jest 100 osób, które mają mnie dość to słucham - kto co i dlaczego![]()
![]()
A może po prostu sprawia im to radochę, że mogą mi podokuczać i mają frajdę jak odpisuję, hmm?

ot takie zadziorstwo....
Powiem Wam więc szanowne grono, że nie będę reagował na żadne zaczepki słowno-muzyczne i po prostu robił swoje.

Narobił mi syfu w jurnalu, a potem zarzucał, że mam tam śmietnik - no po prostu zajefajna logika myslenia

Przecież ja tylko chciałem dobrze (np. dzisiaj ostrzegałem przed eLkami na DAX - bo się uparli i tyle).
Nikt nie jest genialny, nikt nie ma 100% sprawdzalności projekcji.
Chciałem tylko abyśmy wspólnymi siłami do czegoś doszli. Szczególnie, że kazdy ma tam jakąś swoją metodę i strategię.
Jeszcze rozumiem jakieś konflikty gdyby tutaj była jakaś konkurencja i ktoś komuś zabierał pipsy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
właśnie wszyscy razemza rabiajmy
Dobra, nie dąsaj się chłopaku
patrzaj na złoto i wyznacz Fibo z 261/423 poniżej 1000. Jak tam rypnie, będziesz miał podpórkę że wrzucałeś projekcję 200 dolców wyżej.
Nic cię to nie kosztuje, a może zaprofitować w przyszłości

Nic cię to nie kosztuje, a może zaprofitować w przyszłości

to jest rynek
co tu chcecie? goldenline?
"przepraszam , ale nie mogę zgodzić się z wysuniętą i zaproponowaną przez wielmożnego Pana analizą techniczną indeksu 500 największych spółek amerykańskich"
"ależ proszę bardzo" a "dziękuję" a " a proszę bardzo raz jeszcze"
co tu chcecie? goldenline?
"przepraszam , ale nie mogę zgodzić się z wysuniętą i zaproponowaną przez wielmożnego Pana analizą techniczną indeksu 500 największych spółek amerykańskich"
"ależ proszę bardzo" a "dziękuję" a " a proszę bardzo raz jeszcze"