Nie chcę być złośliwy (nie jestem Kusuem), ale Żaba nie chce przyjąć do wiadomości iż za miesiąc musiałby powiedzieć iż na edku jest trend wzrostowyzastapmnie pisze: a przyglądałeś się, Żaba, jak wygląda, miesięczna na edku?
jasne, że drukują, spodziewałbym się jednak przy dalszych spadkach wyrysowania na miesięcznej odwróconego młotka, a więc w maju wyższych szczytów przed zawrotką;
ewentualnie korekta do połowy obecnej świecy i kolejny ruch do góry w czerwcu, ale nie wiem, jak wysoko
-- Dodano: czw 30-04-2015, 19:52 --
największe dzisiejsze zaskoczenie, to gwałtowny spadek złota - ktoś w ogóle wie, dlaczego?
wydawało się, że tak pięknie wybronili dołek w ciągu trzech ostatnich dni, a tu taki zrzut...

Co do złota to myślę, że to fake jest i będzie rosło - też mnie to zdziwiło dzisiaj. Tak czy siak skasowałem wczoraj zyski z longów i chyba mi się upiekło po prostu. Ot fuks. Nie mam pozycji więc patrzę obiektywnie. Na platynie nie ma aż takiej zwały patrząc proporcjonalnie.
-- Dodano: 30 kwie 2015, 20:01 --
Nowy123 pisze: kanal to ta ktylko walnety jest ja kwyjda nad zasieg 4 i ja zaneguje to co innego gramy i tyl
edek na silnych oporach 1,1240 1,1280 1,1300
-- Dodano: czw 30-04-2015, 20:57 --
SP500 zgodne z planem czyli w dol sell maj
eurgbp wystrzał UP
kangur rośnie....
so?

co do sp500 to patrz na Apple, miesieczny: spadająca gwiazda, fibo na niej narysujcie (kto chce oczywiscie) po mojemu - czyli na jednej świeczce (aktualna monthly) i wyjdą zasięgi na f161 261 i 423 odpowiednio 116, 105 i 87