Nie musi ale zgadzam się zfx-technik pisze:Ja bym się z tym nie zgodził.nowy joker pisze:Wy tu gadu gadu a dax nam leci na 11828
To, że teraz akurat robi, co robi, nie oznacza, że musi spaść.
nowy joker pisze:powodzenia
Nie musi ale zgadzam się zfx-technik pisze:Ja bym się z tym nie zgodził.nowy joker pisze:Wy tu gadu gadu a dax nam leci na 11828
To, że teraz akurat robi, co robi, nie oznacza, że musi spaść.
nowy joker pisze:powodzenia
A mnie chodzi o krótki termin, dni.swiadomy pisze:Długoterminowy DAX jest jeszcze wzrostowy chodzi mi o średni termin kilku miesięcy.
Niezle, jak dlugo handlujesz?morro76 pisze:
Nie mam czasu na dzienniki , bo mam sporo innych speaw na głowie.
Prosze masz staty za ten tydzień wiecej masz w stopce, 2350% bodajże.
Cos dodać?
Ja nie pisałem tego do Ciebie, ale dzięki za staty. No piękne wyniki. To się szanuje.morro76 pisze: Nie mam czasu na dzienniki , bo mam sporo innych speaw na głowie.
Prosze masz staty za ten tydzień wiecej masz w stopce, 2350% bodajże.
Cos dodać?
Zedytowałem po swojemumorro76 pisze:Tomasz ja nie patrze tak daleko wstecz jak ty pisałem Ci jak rozliczam EdkaTomasz196407 pisze:No fajnie,morro76 pisze:Okazja nr 7 EURUSD z D1, weszło mi z oczekującej na koncu 5 falowej struktury , ja śpię a META kupuje.
Tak sie mi wishing uprawiaSL na 10 pipsach juz stoi
sęk w tym że jakoś nie widze skonczenia i 5cio falowej struktury
ale uznaje że korekta powinna być,
ale to chyba bedzie mój problem,
Bo to jest tylko forum
A to co widze z D1 i z H15 ka w 5 ce - mierzenia moze juz kazdy sam zrobic
Pozdro
PS Jak zdrowie?
morro76 pisze:Nie chodzi czy piekny , czy ladna krzywa, chodzi o to ze tez mam straty, mam długoterminowe pozycje z caffee z cocao i je kisze, ale potrafię sie bronic i w dłuższym terminie zarabiam.
A SL to podstawa, ten tydzień idzie dobrze ale miałem mało czasu na inwestowanie. To co na koncie to kasa od brokera ja w to włożyłem 1000 zł kiedyś do HFT,, jak uciekli z rynku to przeniosłem sie do XTB i tylko obracam tym co uskubie.
Skill idzie do góry, ale ostatnio duzo sie ucze, nie ma nic za darmo, a gra na 2 uda mnie interesuje tylko z kobietą.
Tomasz dzieki za kreski, ty to perfekcyjnie rozkminiasz eliotowo, ja tych zapisów z alt nie znam, ale domyslam sie co znaczą, czyli jestesmy w 3 ce , tzn prawdopodobnie szczyt z rana ja zakończył i teraz 4
Hmm to czyli po prostu uważasz, że SL, to podstawa, ale te dwie pozycje postawiłeś bez niego. Długo tak się już kisisz?morro76 pisze:Nie chodzi czy piekny , czy ladna krzywa, chodzi o to ze tez mam straty, mam długoterminowe pozycje z caffee z cocao i je kisze, ale potrafię sie bronic i w dłuższym terminie zarabiam.
A SL to podstawa, ten tydzień idzie dobrze ale miałem mało czasu na inwestowanie. To co na koncie to kasa od brokera ja w to włożyłem 1000 zł kiedyś do HFT,, jak uciekli z rynku to przeniosłem sie do XTB i tylko obracam tym co uskubie.
Skill idzie do góry, ale ostatnio duzo sie ucze, nie ma nic za darmo, a gra na 2 uda mnie interesuje tylko z kobietą.
Nigdy nie zastanawialiście się, dlaczego rynki robią coś takiego? Jest jakiś trend, potem robi się korekta i buduje nowy trend.Andreasgp pisze:Nie musi ale zgadzam się zfx-technik pisze:Ja bym się z tym nie zgodził.nowy joker pisze:Wy tu gadu gadu a dax nam leci na 11828
To, że teraz akurat robi, co robi, nie oznacza, że musi spaść.nowy joker pisze:powodzenia
Tysiąc był w HFT w Kwietniu 2016 wpłacony. Uciekłem we wrześniu i stan ) to buł 3500, masz na wykresie kwotę jaka jest obecnie na koncie.waller pisze:Hmm to czyli po prostu uważasz, że SL, to podstawa, ale te dwie pozycje postawiłeś bez niego. Długo tak się już kisisz?morro76 pisze:Nie chodzi czy piekny , czy ladna krzywa, chodzi o to ze tez mam straty, mam długoterminowe pozycje z caffee z cocao i je kisze, ale potrafię sie bronic i w dłuższym terminie zarabiam.
Nie chcę być wścibski, ale z myfxbooka wychodzi, że z tego 1000 od września do dziś urobiłeś 23951,9 zł? Jeśli się nie mylę, to gratulacje!