Widzę to co piszeszniemiaszek pisze:atlanticos
te moje przemyslenia to jak najbardziej na dłuższy termin, być może koniec roku...![]()
![]()
z kresek mi wychodzi pierwszy poważniejszy przystanek to 1277/1275, okolice styczniowych szczytów(26.01) bo po ich wybiciu(11.02.) nabrali mocnego rozpędu na ponad 100$ upapedro pisze:dzięki!niemiaszek pisze:GOLD: Spot gold holds around $1291.45/oz late Thursday, after trading in a $1289.19 to $1306.90 range.
jednak może to dłużej potrwac...
na W mieliśmy podwójne dno, a właśnie w styczniu wybili linię szyi oRGR na D i zasięg z niego wykonali idealnie z delikatną nawiązką![]()
koniec roboty na dzisiaj, więc wybacz ale nie mam już zdrowia dzisiaj screenów robić![]()
jutro się poprawię...
nie wiem czy Ci weszło TP na kablu, ale na jutro jest opcja na 1.6650 i jak widać nie sforsowali tego poziomu
DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
USD/PLN
dla Mnie jutro się zbliżą do górnej bandy, wybicie w przyszłym tygodniu: EBC, NFP i może pogorszenie sytuacji na Ukrainie
dla Mnie jutro się zbliżą do górnej bandy, wybicie w przyszłym tygodniu: EBC, NFP i może pogorszenie sytuacji na Ukrainie
wlepiam ślipia w te Twoje obrazki, i chyba wychodzi na to, że czeka nas korekta w dół
dlatego go obserwuje i widzę że Żaba też poluje na te pipsy, heheheMarcin30 pisze:może być... tak tylko zaznaczyłem że zasięg 5-6 groszy4ex pisze:ja coś czuje że ta druga żółta to pójdzie ale w drugą stronę
a ejek coś niemrawo, troche opadł, ale potem się podniósł i mi stopa zabrał jednego, a teraz tak ni w piz.... ni w oko,
oby na południe
ZbychuM pisze:wlepiam ślipia w te Twoje obrazki, i chyba wychodzi na to, że czeka nas korekta w dół
czort wie co wykombinuja na koniec tygodnia i kwartalu przed dawka wynikow za 1q jeszcze moga pomotac w bok
rafal_r pisze:Miałem też dylemat na początku przygody z Forexem czy otwierać już konto real czy tłuc jak najwięcej na demo i otworzyłem rachunek w Dukasie z niewielkim wkładem bo ok 600 zł i naprawde mimo że gra toczy sie na mikrolotach oczywiscie zachowujac MM 3% kapitału na ryzyko to emocje bez porównania fakt zarobek jak narazie znikomy bo na początku troche sie straciło ale do zeszłego tygodnia podwoiłem kapitał także myśle że czegoś sie nauczyłem i może dobrze że zdecydowałem sie rzucić na głeboką wode a Demo mam cały czas i testuje rózne zafranie.luxtorpeda pisze:Granie z depozytem 100, 200, 1000 zł nie różni się niczym od demo.krinvest pisze: Brawo , tak dalejwyznaje ta sama zasade granie na demo niczego nie uczy , demo to powinno byc tylko do ogarniecia funkcji platformy , na demie nauczysz sie gtrać tak samo jak na playstation prowadzić samochód , albo w fifie grać w piłke
Różnica polega tylko na podstawowym poziomie , czy ktoś zamierza inwestować czy grać. jak grac to demo jest spoko bo nie potrzebujesz znać swoich zachowań przy 50-100k
Nawet jeśli zamierza ktoś inwestować, to nie ma takiej możliwości na Forex bo zakładów z brokerem nie można tym terminem określać.
Grasz na mikrolotach, risk off 3% i w tydzien podwoiles kapital? Sorry ale to bzdura
Może będą chcieli przewieźć w dół tych co liczyli na 1900 ??
a może tak ?? uwzględniajac przedziały czasowe
troche zmodyfikowana twoja fotka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
każdy kogoś kiedyś najeżdżał - Ukraina w końcu też kiedyś była w granicach Polski, ale to już szczyt wszystkego :Alcar pisze:A najlepsze jest to, że wszyscy zapomnieli, że Turcy najechali i w praktyce dalej okupują pół Cypru.
Taka wybiórczość.
http://tech.pb.pl/3608245,44138,po-twit ... medium=rss
-- Dodano: czw 27-03-2014, 23:34 --
g/u zgodnie z planem
d1:
https://www.tradingview.com/x/bp7NalCy/
h1:
https://www.tradingview.com/x/BqVpbSYU/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Marcin30 pisze:Ejek, rozpaczliwie bronią strefy popytu...
Bardziej jestem za 139
Witam,
osobiście nie miał bym nic przeciwko za opcją 138 a przyszły tydz 144 -146....