slki rozszerzyc jak kto lubi je stawiavc juz poraCYCUU pisze:za 10 minut dane w sprawie stóp procentowych, a za godzine konferencja EBC, na EUR to będzie się dopiero dzisiaj działo
DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Re: DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
						- fx-technik
 - Fanatyk

Dlatego lepiej być poza rynkiem, szczególnie, że rynki są głównie ustawione na zero obecnie.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- 

Tolmon_Nika
 - Maniak

fx-technik pisze:Dlatego lepiej być poza rynkiem, szczególnie, że rynki są głównie ustawione na zero obecnie.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
						Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
nio jestem jak zawsze poza rynkiem mam dolary realnie i na fxfx-technik pisze:Dlatego lepiej być poza rynkiem, szczególnie, że rynki są głównie ustawione na zero obecnie.
mam eur/dol na s mam daxa na s takze spokojnie jak na wojnie
jedyne co pilnuje to dolara kurs
a edka jednak dymaja bo nizej 1,18
					Ostatnio zmieniony 26 paź 2017, 13:46 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ja zauważyłem, że po danych rynki albo dopełniają korekty, albo wybijają ważne strefy, EUR wg mnie zejdzie 100 pips w dół, żeby dokończyć to korektę, no ale to się okaże.

Moja równość korekt 100 % jest pięknie respektowana 
 mowa o  DAX h1. Zobaczę czy złamią 113 i pójdą w górę czy zaliczę tylko mały zysk
-- Dodano: 26 paź 2017, 12:49 --
o proszę nie zdążyłem napisać a poszliiii
 przesuwamy zabezpieczenie pozycji wyżej

-- Dodano: 26 paź 2017, 12:49 --
o proszę nie zdążyłem napisać a poszliiii
Mysle ze Draghi wam w koncu wybil te Longi na euro z glowy 

kasus nie badz zlosliwy choc ja tez tylko skaKusus pisze:Mysle ze Draghi wam w koncu wybil te Longi na euro z glowy
Nie jestem. Sam wtopilem w tym tygodniu ponad 6k. Co prawda dzisiaj juz prawie 2k odrobilem ale i tak beda za ten tydzien spore plecy.XAB pisze:kasus nie badz zlosliwy choc ja tez tylko skaKusus pisze:Mysle ze Draghi wam w koncu wybil te Longi na euro z glowy
- fx-technik
 - Fanatyk

W każdym razie, nikt mi nie zarzuci, że po fakcie:
Bo pisałem na stronie 3, bodajże.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !