slki rozszerzyc jak kto lubi je stawiavc juz poraCYCUU pisze:za 10 minut dane w sprawie stóp procentowych, a za godzine konferencja EBC, na EUR to będzie się dopiero dzisiaj działo

slki rozszerzyc jak kto lubi je stawiavc juz poraCYCUU pisze:za 10 minut dane w sprawie stóp procentowych, a za godzine konferencja EBC, na EUR to będzie się dopiero dzisiaj działo
fx-technik pisze:Dlatego lepiej być poza rynkiem, szczególnie, że rynki są głównie ustawione na zero obecnie.
nio jestem jak zawsze poza rynkiem mam dolary realnie i na fxfx-technik pisze:Dlatego lepiej być poza rynkiem, szczególnie, że rynki są głównie ustawione na zero obecnie.
kasus nie badz zlosliwy choc ja tez tylko skaKusus pisze:Mysle ze Draghi wam w koncu wybil te Longi na euro z glowy
Nie jestem. Sam wtopilem w tym tygodniu ponad 6k. Co prawda dzisiaj juz prawie 2k odrobilem ale i tak beda za ten tydzien spore plecy.XAB pisze:kasus nie badz zlosliwy choc ja tez tylko skaKusus pisze:Mysle ze Draghi wam w koncu wybil te Longi na euro z glowy