zasieg na fut z krotkiej to niestety 13014 chyba ze 13tys zatrzymaTolmonnika pisze:ja tak to widzęmajkel79 pisze:DAX 100 % po raz pierwszy![]()

zasieg na fut z krotkiej to niestety 13014 chyba ze 13tys zatrzymaTolmonnika pisze:ja tak to widzęmajkel79 pisze:DAX 100 % po raz pierwszy![]()
No to rzeczywiście, masz mnóstwo czasu!Tolmonnika pisze:ja tak to widzęmajkel79 pisze:DAX 100 % po raz pierwszy![]()
chodzi o FiboKusus pisze:Czyli jak? Wszedles w S i czekasz az Ci zamkna SL zamiast zamknac teraz z wiekszym zyskiem?Tolmonnika pisze:ja tak to widzęmajkel79 pisze:DAX 100 % po raz pierwszy![]()
problem moj byl jeden pazernoscfx-technik pisze:No, wszystko zależy ile kto liczy brać.XAB pisze:dax
a tak wyglada skubanie po kilka pipsow i jedna pozycja z gory jest
http://wstaw.org/w/4GAd/linki/
czyli wbrew logice nawet pod gorke daje sie zarabiac co widac bylo bo pokazalem
Oczywiście, że się da, o ile ma się odpowiednie do tego warunki (spread i egzekucja).
Problem zdecydowanej większości traderów tracących polega na tym, że się
upierają przy jakichś wymyślonych warunkach, które nic wspólnego z rzeczywistością nie mają.
Kiedyś, na moim wątku na FF był taki jeden gość, który za nic nie brał zysku, tylko czekał na SL.
Bo, to ma działać tak jak on chce i RR musi być.
No i jego frustracja była skrajna, i niczego innego nie dopuszczał.
To jest problem, ale problem psychiczny.XAB pisze: problem moj byl jeden pazernosc
w ktoryms momencie tak sie rozpedzilem ze jak ochlonalem to zabralem polowe kasy i zmniejszylem depo by nie byc taki tego rynku a w zasadzie siebie pewien
i na dobre mi to wyszlo bo przestalem skubac codziennie
[/quote]fx-technik pisze:
To jest problem, ale problem psychiczny.
Mamy, dzięki naszej fałszywej moralności wpojonej przez naszą kulturę, wiarę że pazerność jest złem.
A w jaki sposób możemy się dzielić z innymi, gdy sami mamy mało???