DayTrading: Czwartek 26.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 wrz 2013, 00:00

Wzrost
11
29%
Bez zmian
5
13%
Spadek
22
58%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 26.09.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

yareck1 pisze: to na tym poziomie mam 50 pipsów :) według Pana Żabki to mało? :)
nie wiem ile masz pipsów bo nie bardzo mnie to interesuje i nie wiem gdzie wszedłeś w pozycję... stwierdziłem po prostu fakt że jedziesz pod prąd po wybiciu TL - wydaje mi się że do 3528 jak pisze kolega nie dolecimy - 3505-3510 i dalsze spadki... ale nie jestem nieomylny wiec kto wie... powodzenia :564:

edit: zgadzam się Ciapul... szanse na głębsze cofnięcie są znikome...chyba tylko słabe dane z USA mogły by do tego doprowadzić ale jak sie patrzy na prognozy np bezrobotnych i poprzednie odczyty to mają ochotę raczej jechać z umacnianiem dolara :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
yareck1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: yareck1 »

Ciapul pisze:
yareck1 pisze:to na tym poziomie mam 50 pipsów
tylko że to jest maksymalny zasięg ewentualnego cofnięcia, którego pradopodobieństwo jest w mojej opinii znikome... Zwróć uwagę, że dzisiaj mieliśmy trzecią interwencję słowną ze strony ECB i jeżeli edek nie spadnie to w mojej opinii trzeba się liczyć z jakims faktycznym działaniem ze strony Draghiego a wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że będzie to LTRO3 co mając na uwadze względny spokój na rynku długu niewątpliwie oznaczać będzie osłabienie euro...

nie wątpie ze tak moze byc, tym bardzej nasuwa sie pytanie, czy da sie to przewidziec? odp. jest prosta jak drut, nie! dlatego trzeba łapać co się da to co jest większym prawdopodobienstwem! a kazdy jakis system ktory to prawdopodobienstwo mu pokazuje chyba ma, z tad moje wejscie :)
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową :D

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

dzisiaj bezrobotni znowu karty rozdadzą ;)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pedro pisze:dzisiaj bezrobotni znowu karty rozdadzą ;)
dzis PKB :)

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

To ja dobieram do pokera :564:

Malutkie S na Edku :d
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
yareck1
Gaduła
Gaduła

no żeby bezrobtni trzęśli rynkiem, co to sie dzieje na tym świecie :P :D
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową :D

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Nowy123 pisze:
orzy pkb mozna wiecej pomajstrowac niz przy bezrobotnych ;) w sensie, osób pobierających zasiłek ;)

słyszeliście że amerykański rząd chce dokonac masowej egzekucji swoich obywateli? :)... program kartek żywnościowych chcą ograniczyc :lol: :lol: :lol: :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Ciapul pisze:
tylko że to jest maksymalny zasięg ewentualnego cofnięcia, którego pradopodobieństwo jest w mojej opinii znikome... Zwróć uwagę, że dzisiaj mieliśmy trzecią interwencję słowną ze strony ECB i jeżeli edek nie spadnie to w mojej opinii trzeba się liczyć z jakims faktycznym działaniem ze strony Draghiego a wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że będzie to LTRO3 co mając na uwadze względny spokój na rynku długu niewątpliwie oznaczać będzie osłabienie euro...
1. Nie ma przeslanek ze bedzie ltro3 a juz na pewno nie w tym roku
2. Draghi nie chce umacniac euro tylko skorelowac polityke wewnetrzna oslabiajac dolara a to nie to samo i inny wplyw ma nawet na crossy
3. Spogladnij na ostatnia h4
4. Zobacz na dynamike makro pod spadki i pod wzrosty
5. do zaby zadnej lt nie przebilismy, nawet nie starali sie jej przebic
6. Danym z usa ostatnio nikt nie ufa i nie maja wplywu na rynek

Edek do gory. 1.356

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

pedro pisze:
Nowy123 pisze:
orzy pkb mozna wiecej pomajstrowac niz przy bezrobotnych ;) w sensie, osób pobierających zasiłek ;)

słyszeliście że amerykański rząd chce dokonac masowej egzekucji swoich obywateli? :)... program kartek żywnościowych chcą ograniczyc :lol: :lol: :lol: :lol:
Do tego przymusowe szczepienia niech wprowadzą i bedzie ??? !!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
yareck1
Gaduła
Gaduła

Kusus pisze:
Ciapul pisze:
1. Nie ma przeslanek ze bedzie ltro3 a juz na pewno nie w tym roku
2. Draghi nie chce umacniac euro tylko skorelowac polityke wewnetrzna oslabiajac dolara a to nie to samo i inny wplyw ma nawet na crossy
3. Spogladnij na ostatnia h4
4. Zobacz na dynamike makro pod spadki i pod wzrosty
5. do zaby zadnej lt nie przebilismy, nawet nie starali sie jej przebic
6. Danym z usa ostatnio nikt nie ufa i nie maja wplywu na rynek

Edek do gory. 1.356

post na 6-tkę :P bravo :)

zresztą wiadomo, nie ma co się sprzeczać, każdy wie jak ma grać bo dla każdego inna rzecz jest ważniejsza, tyle...

Zablokowany