O kurw....a to ja myslalem ze 22 to duzo. A macie moze dostep do stronki a aktualnymi spreadami am standard?yareck1 pisze:Kusus pisze:Tez macie spread 22 pipsy na usd/pln na am standard?
fxpro 40pips
Varengold 35 pips
DayTrading: Czwartek 26.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 26.09.2013
Nowy123 pisze:
pisalem podwojny szczyt na U Jna 1 h to az sie prosilo S na oporze jeszcze byli jak tez oporowo NIKKE
by brac S podobnie na E J z stopem nad szczytami intra
i czekac
pięknie, wiedziałem że jesteś Master

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

- atlanticos
- Maniak
tak...Kusus pisze:Tez macie spread 22 pipsy na usd/pln na am standard?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Kusus pisze:O kurw....a to ja myslalem ze 22 to duzo. A macie moze dostep do stronki a aktualnymi spreadami am standard?yareck1 pisze:Kusus pisze:Tez macie spread 22 pipsy na usd/pln na am standard?
fxpro 40pips
Varengold 35 pips
dlatego nie gram na tej parze i wogole ma parach z pln nie oplaca sie, a stronka to ciezko... nie pomoge w tej kwestii...

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

zaczęło się na edku.
ciekawe czy odbijemy od tl
- magura2004
- Pasjonat
A mi Alior padłmaassk pisze:zaczęło się na edku.

znowu dołują... może to już fala 4 i teraz realizujemy jej falkę C z zasiegiem do 1.3440 i dopiero 5 ale to jakos mi nie pasuje... no nic trzeba czekac...

nie ze jestem master ale ryzko byloyareck1 pisze:Nowy123 pisze:
pisalem podwojny szczyt na U Jna 1 h to az sie prosilo S na oporze jeszcze byli jak tez oporowo NIKKE
by brac S podobnie na E J z stopem nad szczytami intra
i czekac
pięknie, wiedziałem że jesteś Masterja pobrałem S bo odbili sie od ZL h4...

terget na UJ zrobili na E J trzymam jeszcze bo EDEK pomaga umacniac JPY na E J

edek teraz testuje zl h4 wzrostowe i raczej pojedzie do gory, e/jtez wyszedl testowac wyjscie z kanalu , jak nie wroci to trzeba bedzie cos pomyslec... ale dziwne to wyjscie....

Moim zdaniem juz jestesmy w decydujacej fazie wybicia z kanalu. Jak h4 skonczymy powyzej 1.35 to up jak ponizej to jest duza szansa ze ponowimy atak na z4. Ja jednak ciagle licze na realizacje tej flagi. Ponad to RGR na indexie dolara.