w końcu o to chodzi żeby reagować a nie trzymać się teorii nawet gdy już jest "zanegowana" i patrzeć jak depo uciekaTommy_Boss pisze:
Ale to moja opinia i zawsze mogę ją nagle zmienić![]()
![]()

zmiana zdania na forexie to chleb powszedni...

w końcu o to chodzi żeby reagować a nie trzymać się teorii nawet gdy już jest "zanegowana" i patrzeć jak depo uciekaTommy_Boss pisze:
Ale to moja opinia i zawsze mogę ją nagle zmienić![]()
![]()
to czemu tu stado chłopa? wydawać by się mogło, po tym zdaniu, ze kobiety lepiej by się tutaj odnalazły.atlanticos pisze:zmiana zdania na forexie to chleb powszedni...![]()
![]()
chwilowoTommy_Boss pisze: Edek UP !!!
sygnału jeszcze nie ma... ewentualne L dopiero po wyjściu górą z kanału jak dla mnieTommy_Boss pisze:NO BA !!! To jak ??? Edek UP !!!
czemu teraz do gory jedziemy ? zeby wyzej opchnac Elki ?Tommy_Boss pisze:NO BA !!! To jak ??? Edek UP !!!
Noża złapałem i ..... hmmmatlanticos pisze:sygnału jeszcze nie ma... ewentualne L dopiero po wyjściu górą z kanału jak dla mnieTommy_Boss pisze:NO BA !!! To jak ??? Edek UP !!!
Jak tam twoje S?:) trzymasz się jakoś czy juz uciales stratę?:) ja wyszedłem z rynku. Zamknąłem L +32p i obserwuje. Dzisiaj nie da się grać.Ciapul pisze:chwilowoTommy_Boss pisze: Edek UP !!!