hahahhaha, Tommy mistrz!Tommy_Boss pisze:BOCZEK pisze:co robi ten wstrętny jen??? chyba zrezyguje z trejdów na Nim, wciąż na nim strata i strata, edek non stop w konsoli, i na czym tu grać???
Na gitarze
DayTrading: Czwartek 26.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 26.09.2013
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 
Może ropa Brent?BOCZEK pisze:co robi ten wstrętny jen??? chyba zrezyguje z trejdów na Nim, wciąż na nim strata i strata, edek non stop w konsoli, i na czym tu grać???
jak to zostało powiedziane w I części Star Warsów - zawsze znajdzie się większa rybasteven69 pisze:i widzicie ... na cholere te wszystkie analizy techniczne, przyjdzie grubas, jakis fundusz inwestycyjny ktory ma 30 000 000 000 $$$$ i zrobi co mu sie spodoba, a takie leszcze jak my mozemy jedynie na farta liczyc.
Dziekuje za uwage
-- Dodano: czw 26-09-2013, 14:44 --
kabel....BOCZEK pisze: i na czym tu grać???
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
albo faktycznie rating wlochom ciachna jutro i to laduja grube esy bo juz nie wiem dlaczego dolec sie nie umacnia .
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

popatrz dobrze i zawsze się coś znajdzie, a edek jak to edek...z fabryki kredekBOCZEK pisze:... i na czym tu grać???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
crok. pisze:albo faktycznie rating wlochom ciachna jutro i to laduja grube esy bo juz nie wiem dlaczego dolec sie nie umacnia .
dolar sie oslabia aktualnie, a frank jeszcze bardziej, tez ciagnie uchf do dolu
edit: sory zle doczytalem
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, 15:49 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Na moje 1,37 okolica a potem jazda bez trzymanki , z górki na pazurki !!!
Ale to moja opinia i zawsze mogę ją nagle zmienić

Ale to moja opinia i zawsze mogę ją nagle zmienić
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, 15:50 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
dobra niech daja SP500 na opor i na koniec znowu opadanko 
bo potrzebują tanich dolarów, bo obligacje będą rysac niebo niedlugo... bo tanim dolkiem chcą pobudzac gospodarke... damn, me... : )crok. pisze:albo faktycznie rating wlochom ciachna jutro i to laduja grube esy bo juz nie wiem dlaczego dolec sie nie umacnia .
uj fajna para, ino pod trend się podlaczyc i gora i dol, jezdzimy
za to gold zaczął nie lekko irytowac... za mały range daily... ale może jeszcze coś wykombinują...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
piekna walka o 1,35, az sie milo na ticker patrzy jak napier.....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...