wti.png
DayTrading: Czwartek 25.05.2017
Re: DayTrading: Czwartek 25.05.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Fajny wykres. Być moze tak właśnie będzie bo OPEC to już historia, a rosnąć nie chce.xhDog pisze:![]()
-- Dodano: czwartek 25 maja 2017, 17:35 --
Na pewno nie masz za dużej pozycji ? Bo ja z edkiem siedzę na luzie, mimo straty 35 pipsów.PipsKong pisze:coś mi śmierdzi edek że jednak nie będzie chciał spadać ;_(
Dziwna sytuacja się robi na tych indeksach. Te z USA rosną, a DAX i ten żabojadzki nie chcą rosnąć. Na Daxie nie pojawił się sygnał buy na M30, a gdy zamknie się na H4 poniżej 12607 to pojawi się sygnał sell na H4. Skądś ta rozbieżność się bierze i coś oznacza, ale za cholerę nie wiem co.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Dow Jones już raczej zakonczyl wzrosty na dłuższą chwile, sp 500 i nasdaq to nie wiem czy jeszcze raz nie pocisną do góry
-- Dodano: 25 maja 2017, 17:52 --
na Daxa luka czeka tak więc myślę że specjalnie nie pompowali go żeby potem nie musiał lecieć jak strzała w dół . Amerykanie dla zmylki wybili górą
-- Dodano: 25 maja 2017, 17:56 --
indeksy mocno sie rozjechały pewnie celowo zeby zrobić burze w mózgu i wybić z tropu
na Daxa luka czeka tak więc myślę że specjalnie nie pompowali go żeby potem nie musiał lecieć jak strzała w dół . Amerykanie dla zmylki wybili górą
indeksy mocno sie rozjechały pewnie celowo zeby zrobić burze w mózgu i wybić z tropu
Pewnie takStachuu pisze:Dow Jones już raczej zakonczyl wzrosty na dłuższą chwile, sp 500 i nasdaq to nie wiem czy jeszcze raz nie pocisną do góry
Trust no bit**es.
Juz k... nie moge patrzec na tego edka. Co za scierwo
Mr. Dębowski coś śpiewa że możemy w kilka tyg nawet dojść do 2500 xD to szanse na spadki rosną ;p
To jestem już spokojny. Spadkom nie będzie końcaStachuu pisze:Mr. Dębowski coś śpiewa że możemy w kilka tyg nawet dojść do 2500 xD to szanse na spadki rosną ;p
Ta ropa mnie wpienia. Właśnie zwala się 5% , a ja nie wziąłem szorta, bo zakładałem, że spadki dopiero po OPEC i w przyszłym tygodniu.
FOREX TY STARA ... !!!
Trust no bit**es.
ale ropa poszła.... o.O
-- Dodano: 25 maja 2017, 18:16 --
A to chyba Ty ostatnio pisałeś że ropa w dół pojdzie. Wspominałeś że zobaczymy w czwartek no i sie stało
.
A to chyba Ty ostatnio pisałeś że ropa w dół pojdzie. Wspominałeś że zobaczymy w czwartek no i sie stało
Dzięki, to tylko takie testyMarioDM pisze:Fajny wykres. Być moze tak właśnie będzie bo OPEC to już historia, a rosnąć nie chce.xhDog pisze:![]()
-- Dodano: czwartek 25 maja 2017, 17:35 --
Na pewno nie masz za dużej pozycji ? Bo ja z edkiem siedzę na luzie, mimo straty 35 pipsów.PipsKong pisze:coś mi śmierdzi edek że jednak nie będzie chciał spadać ;_(
Dziwna sytuacja się robi na tych indeksach. Te z USA rosną, a DAX i ten żabojadzki nie chcą rosnąć. Na Daxie nie pojawił się sygnał buy na M30, a gdy zamknie się na H4 poniżej 12607 to pojawi się sygnał sell na H4. Skądś ta rozbieżność się bierze i coś oznacza, ale za cholerę nie wiem co.
Aktualizacja, zobaczymy, co to będzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Lepiej nic mi nie mówStachuu pisze:ale ropa poszła.... o.O
A to chyba Ty ostatnio pisałeś że ropa w dół pojdzie. Wspominałeś że zobaczymy w czwartek no i sie stało.
-- Dodano: czwartek 25 maja 2017, 18:25 --
Ale z tego wykresu to już nie wiem co odczytywać.xhDog pisze: Aktualizacja, zobaczymy, co to będzie![]()
Trust no bit**es.