wti.png
Fajny wykres. Być moze tak właśnie będzie bo OPEC to już historia, a rosnąć nie chce.xhDog pisze:![]()
Na pewno nie masz za dużej pozycji ? Bo ja z edkiem siedzę na luzie, mimo straty 35 pipsów.PipsKong pisze:coś mi śmierdzi edek że jednak nie będzie chciał spadać ;_(
Pewnie takStachuu pisze:Dow Jones już raczej zakonczyl wzrosty na dłuższą chwile, sp 500 i nasdaq to nie wiem czy jeszcze raz nie pocisną do góry
-- Dodano: 25 maja 2017, 17:52 --
na Daxa luka czeka tak więc myślę że specjalnie nie pompowali go żeby potem nie musiał lecieć jak strzała w dół . Amerykanie dla zmylki wybili górą
-- Dodano: 25 maja 2017, 17:56 --
indeksy mocno sie rozjechały pewnie celowo zeby zrobić burze w mózgu i wybić z tropu
To jestem już spokojny. Spadkom nie będzie końcaStachuu pisze:Mr. Dębowski coś śpiewa że możemy w kilka tyg nawet dojść do 2500 xD to szanse na spadki rosną ;p
Dzięki, to tylko takie testyMarioDM pisze:Fajny wykres. Być moze tak właśnie będzie bo OPEC to już historia, a rosnąć nie chce.xhDog pisze:![]()
-- Dodano: czwartek 25 maja 2017, 17:35 --
Na pewno nie masz za dużej pozycji ? Bo ja z edkiem siedzę na luzie, mimo straty 35 pipsów.PipsKong pisze:coś mi śmierdzi edek że jednak nie będzie chciał spadać ;_(
Dziwna sytuacja się robi na tych indeksach. Te z USA rosną, a DAX i ten żabojadzki nie chcą rosnąć. Na Daxie nie pojawił się sygnał buy na M30, a gdy zamknie się na H4 poniżej 12607 to pojawi się sygnał sell na H4. Skądś ta rozbieżność się bierze i coś oznacza, ale za cholerę nie wiem co.
Lepiej nic mi nie mówStachuu pisze:ale ropa poszła.... o.O
-- Dodano: 25 maja 2017, 18:16 --
A to chyba Ty ostatnio pisałeś że ropa w dół pojdzie. Wspominałeś że zobaczymy w czwartek no i sie stało.
Ale z tego wykresu to już nie wiem co odczytywać.xhDog pisze: Aktualizacja, zobaczymy, co to będzie![]()