DayTrading: Czwartek 25.05.2017
Re: DayTrading: Czwartek 25.05.2017
A to si e nie robi 1,2,3J na Sapinie na H1 czasem??
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Spadek teoretycznie 

MERLIN pisze:Spadek teoretycznie

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Na SnP na H1 buduje się sygnał sell (koniec o 14), a na Dax znowu buduje się sell na H4 (koniec o 16).
Tyle, że o 14:30 zasiłki, które mogą poruszyć wykresem w obie strony. Lepiej poczekać do tych danych.
-- Dodano: czwartek 25 maja 2017, 13:55 --
Swoją drogą to ropa ładnie odjeżdża. Ma już potwierdzony sygnał sell na H4 i nie czeka nawet na koniec posiadówki OPEC.
Jak widać, dobrze że zakończyłem z nią romans w poniedziałek. Szkoda tylko, ża zamknąłem szorta na Gbp/Cad. Zjechali w 3 dni 200 pipsów.
Forex, ty stara ... !
Tyle, że o 14:30 zasiłki, które mogą poruszyć wykresem w obie strony. Lepiej poczekać do tych danych.
-- Dodano: czwartek 25 maja 2017, 13:55 --
Swoją drogą to ropa ładnie odjeżdża. Ma już potwierdzony sygnał sell na H4 i nie czeka nawet na koniec posiadówki OPEC.
Jak widać, dobrze że zakończyłem z nią romans w poniedziałek. Szkoda tylko, ża zamknąłem szorta na Gbp/Cad. Zjechali w 3 dni 200 pipsów.
Forex, ty stara ... !
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
hahahahahahahaMarioDM pisze: Forex, ty stara ... !

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
PipsiPipsKong pisze:nie umiem tego odczytać nawet jak mam narysowane ;/MERLIN pisze:EU-2w1
nigdy nie umiałem ;/
czyli co teraz według tegoż ???
poczytaj o układach harmonicznych
na szybko są uklady wzrostowe i spadkowe
te akurat są spadkowe tzn cena idzie do góry i jak osiągnie punkt D zawraca (punkty sa opisane fibem)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2017, 14:29 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejne 2,5k odrobione... Razem 6,5 odrobione.. Było -11k. Czyli zostało zalednie 4,5k
Co to dla mnie? 

Witam co muszę zrobić żeby mieć dostęp automatycznie do aktualnych komentarzy jakies ustawienia
Chyba trzeba po prostu co jakiś czas odświeżać stronę. Klawisz F5 załatwi to od ręki.tomek-92 pisze:Witam co muszę zrobić żeby mieć dostęp automatycznie do aktualnych komentarzy jakies ustawienia
Trust no bit**es.
Korzystają c z okazji, trochę sobie powróżę. Zakłądając , ze to jest szczyt i pierwszys poziom pod szczytem, rozciągam fibo i co widzimy. W razie zjazdu retest 50% jest pewny. Maksymalny zqsięg 161% pokrywa się z retestem jakiejś bandy spadkowej jednocześnie. Wygląda interesujaco taki scenariusz...
-- Dodano: 25 maja 2017, 14:29 --
Ale póki co jesteśmy na M15 i wygląda to tak.. trójkacik, czyli moga wyjść równie dobrze w górę..
-- Dodano: 25 maja 2017, 14:29 --
Ale póki co jesteśmy na M15 i wygląda to tak.. trójkacik, czyli moga wyjść równie dobrze w górę..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.