DayTrading: Czwartek 24.07.2025
DayTrading: Czwartek 24.07.2025
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 24.07.2025
DOLARY
beznadzieja ale poki 3,6 broni moze pojsc odbicie NAWET NA 3,7 i na to liczę
bo inaczej to
ABCDE
ostre granie widze na forum leci he hwe
ropa
i gaz zasiegi z formacyjek 
beznadzieja ale poki 3,6 broni moze pojsc odbicie NAWET NA 3,7 i na to liczę
bo inaczej to

ostre granie widze na forum leci he hwe
ropa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
hey Navik, i jak dalej widzisz coco? bo chyba się zatrzymali górnej bandzie kanału spadkowego. jesli przejdą ten opór i wrócą do okolic 8K to też spróbuję L, ale tymczasem się nie zanosi... mała eska
szybko
dax bp

dax bp

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Ja widzę dalej up. Dołożyłem małe L po 8461 i sl na be juz
Poziom 8500 oklepuja od góry i od dołu, ale ja skłaniam sie do scenariusza w górę i to co pisałem wczoraj scenariusz nr1 to jest mój scenariusz bazowy . Nie gram S. Wole poczekać i dołożyć jeszcze L jeżeli zejdą niżej
M15 z otwarcia sugeruje mi wzrosty do 8644
Z H4 wczorajszej widziałbym pierwszy cel na 8646.
Ja w L i nie dotykam S, najwyżej mnie wytną ( jeżeli zwałe zrobią )
Największe ruchy na kakao sa w okolicach godziny 14:00-15:30 i potem jak sie Europa zamyka 16:00- 18:00 w tych godzinach największa zmienność jest ihmo .
..........
Na malunku widać co chce rozegrać i jak to widzę . Pytanie tylko czy zejdą jeszcze na to 8011-7900 żeby dorysowac prawe ramie oRGRa czy wybiją w górę od razu do tej zielonej średniej (okolice 8900)
Tak czy siak ja S nie dotykam.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2025, 14:17 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Na malunku widać co chce rozegrać i jak to widzę . Pytanie tylko czy zejdą jeszcze na to 8011-7900 żeby dorysowac prawe ramie oRGRa czy wybiją w górę od razu do tej zielonej średniej ( okolice 8900 )
[/quote]
dokładnie też tak sobie wyrysowałem scenariusz na L - filiżanka i teraz fajnie jesli dorobili by uszko
[/quote]
dokładnie też tak sobie wyrysowałem scenariusz na L - filiżanka i teraz fajnie jesli dorobili by uszko

H4 zamyka sie o 14:45 . Jak zamknie sie mniej więcej tak jak teraz wyglada to zamknę te moje eLki bo bedzie duże prp ze zjadą w dol, a szkoda zysku oddawać 
Edit.
H4 niefajna . Zamknięte L.
Mam nadzieje ze nie wystawili mnie do wiatru

Edit.
H4 niefajna . Zamknięte L.
Mam nadzieje ze nie wystawili mnie do wiatru

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Noo... i lecą . Dobrze, że zamknąłem L .. uff.
....................
Jednak scenariusz nr1 był kiepski.
Scenariusz nr2 ma szanse sie zrealizować pod warunkiem ze nie zejdą zbyt mocno poniżej 8k , najlepiej jakby poziom 8011 posłużył jako trampolina do wzrostów.
Max gdzie mogą zjechać ( jeżeli maja byc dalej wzrosty ) to poziom 7946 i szybko wrócić powyżej 8k. Jeżeli zejdą poniżej tego poziomu ( 7946 ) to zapominam o scenariuszu wzrostowym. (H4)
Zobaczymy .
....................
Scenariusz nr2 ma szanse sie zrealizować pod warunkiem ze nie zejdą zbyt mocno poniżej 8k , najlepiej jakby poziom 8011 posłużył jako trampolina do wzrostów.
Max gdzie mogą zjechać ( jeżeli maja byc dalej wzrosty ) to poziom 7946 i szybko wrócić powyżej 8k. Jeżeli zejdą poniżej tego poziomu ( 7946 ) to zapominam o scenariuszu wzrostowym. (H4)
Zobaczymy .
Zobaczymy .
[/quote]
Ale już masz zysk w kieszeni
eske trzymam do okolic 2900 - połamią 8k IMO i ponownie esy jak spróbują jeszcze raz dojść do bandy kanału na coco
moje TP, jesli będę grał na dłużej (sierpień), to 6300
Zobaczymy .
[/quote]
Ale już masz zysk w kieszeni

eske trzymam do okolic 2900 - połamią 8k IMO i ponownie esy jak spróbują jeszcze raz dojść do bandy kanału na coco
moje TP, jesli będę grał na dłużej (sierpień), to 6300
Tak jest . Zysk w kieszeni
żeby go teraz nie roztrwonić i głupie pomysły z łapaniem spadającego noża do łba nie przyszły

żeby go teraz nie roztrwonić i głupie pomysły z łapaniem spadającego noża do łba nie przyszły