DayTrading: Czwartek 24.07.2025
Re: DayTrading: Czwartek 24.07.2025
no niby wracają na coco, ale niespodziewanie mogą przeciąć 8k i dalej wrócić pod bandę j.w. - ciekawe co na to Maciej 

Maciej wstrzyma sie z decyzjami do jutra
, aż zobaczy jaką m15 wyrysuja na otwarciu i czy 8k bedą testować. Podejrzewam ze bedą testować. Oby.
Dynamika tych spadkow taka trochę „ wodospadowa” , co sie Maciejowi nie bardzo podoba
Edit . Jak mi odjadą i nie zejdą na 8k to będzie chu...wato.

Dynamika tych spadkow taka trochę „ wodospadowa” , co sie Maciejowi nie bardzo podoba

Edit . Jak mi odjadą i nie zejdą na 8k to będzie chu...wato.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
kakanavik pisze: ↑24 lip 2025, 18:09Maciej wstrzyma sie z decyzjami do jutra, aż zobaczy jaką m15 wyrysuja na otwarciu i czy 8k bedą testować. Podejrzewam ze bedą testować. Oby.
Edit . Jak mi odjadą i nie zejdą na 8k to będzie chu...wato.![]()
chyba jutro pokaza co chca grac pap

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Hmmm .... jutro zamykaja W1 to moze nie bedzie nic specjalnego sie działo , bo patrząc na aktualną świeczkę W1 to ona wyglada jakby była juz prawie zrobiona , w sensie konsola raczej będzie bo przecież nie zgaszą jej ani nie wywalą jej do nieba ( niebo to 8500 ).
Mogą jeszcze na te 8k zjechać, przetestować i wrócić powyżej 8k. Zamknąć W1 na 8147 tak żeby korpusami sie zrównała z poprzednią W1 i tyle chyba . Co tu więcej rysować jutro ? Nie ma co psuć , bo ładnie wyglada.
W kolejnym tygodniu mozna wywalić up albo w doł i tez bedzie git.
Dobra , tyle spamu na dzis , jutro bedzie c.d.
Zielonych
Mogą jeszcze na te 8k zjechać, przetestować i wrócić powyżej 8k. Zamknąć W1 na 8147 tak żeby korpusami sie zrównała z poprzednią W1 i tyle chyba . Co tu więcej rysować jutro ? Nie ma co psuć , bo ładnie wyglada.
W kolejnym tygodniu mozna wywalić up albo w doł i tez bedzie git.

Dobra , tyle spamu na dzis , jutro bedzie c.d.

Zielonych

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
pralnia na piatek
dobranoc
te sp500 to tak na probe
dobranoc
te sp500 to tak na probe

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Ja wzialem nq na S tez na próbę, ale raczej mnie wytną, bo zakładam na jutro jeszcze podejście na 23441-23465 . Jeżeli tam podejdą to będę próbował grać S z celem na 23230 a jak to połamią to będę celował w 22993 ( h1).
To scenariusz raczej na kolejny tydzień ( wtorek , środa ) o ile sie w ogóle spełni. Ale jutro jeżeli podejdą na to 23441- 23465 to będę szukał wejścia w S.
Tak, wiem. „Ambitne” cele
Nasdaqa dawno nie grałem , zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, bo SP jeszcze moze w górę podejść na 6484 i tym samym nq moze powędrować tez wyżej.
Sie zobaczy.
Ps. Miałem juz nie spamować ....
Ooo... i wycięli , no i gitara , mozna iść spać.
Dobranoc
To scenariusz raczej na kolejny tydzień ( wtorek , środa ) o ile sie w ogóle spełni. Ale jutro jeżeli podejdą na to 23441- 23465 to będę szukał wejścia w S.
Tak, wiem. „Ambitne” cele

Nasdaqa dawno nie grałem , zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, bo SP jeszcze moze w górę podejść na 6484 i tym samym nq moze powędrować tez wyżej.
Sie zobaczy.

Ps. Miałem juz nie spamować ....
Ooo... i wycięli , no i gitara , mozna iść spać.
Dobranoc