DayTrading: Czwartek 24.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 24.07.2014
dax jest nadal w trójkącie (na H4 fajnie widać).. odbił (na 9800) od górnej bandy, dolna jest na 9620
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
chciałoby się powiedzieć amenBemowo1 pisze:
oandianie wysiądą, a pociąg szybciej pojedzie - tak było, jest i będzie

amerykańskie indeksy słabsze niż przypuszczalnym. są za słabi aby walnąć z grubej rury. może jeszcze wysila się na jakieś ataki w końcówce lub poza sesją . w każdym bodź razie dalej należy przyczajać się na łapanie okazji pod głębszy spadek.
edka nie mogą zdusić. więc może wysili się do żabkowego 1.3540 lub chociaż do 1.353
Ostatnio zmieniony 24 lip 2014, 16:46 przez as28, łącznie zmieniany 2 razy.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
wczoraj byliście za wzrostami na Kablu (chyba wszyscy)..... A taki pinbar co był na 1.718 bodajże to chyba jasno wskazywał drogę... skoro teraz pragniecie kabla do piekła to jak to się ma do rzeźnika (pisałem o 169 na rzeźniku).... i do indeksów, hmm? 
-- Dodano: 24 lip 2014, 15:46 --
Pod koniec miesiąca (czyli do tygodnia) dax wyjdzie z trójkąta... obstawiam, że dołem

-- Dodano: 24 lip 2014, 15:46 --
dokładnie (pisałem żeby łapać szczyty daxa)... a ten zjazd surowców w dół teraz to moim zdaniem po to aby grube ryby zdążyły kupić..... za ostro pojechało i już imho odbija.as28 pisze:chciałoby się powiedzieć amenBemowo1 pisze:
oandianie wysiądą, a pociąg szybciej pojedzie - tak było, jest i będzie
amerykańskie indeksy słabsze niż przypuszczalnym. są za słabi aby walnąć z grubej rury. może jeszcze wysila się na jakieś ataki w końcówce lub poza sesją . w każdym bodź razie dalej należy przyczajać się na łapanie okazji pod głębszy spadek.
Pod koniec miesiąca (czyli do tygodnia) dax wyjdzie z trójkąta... obstawiam, że dołem

ne dlugo korekta na KABLU
Ciapul pisze: juz lepiej S na e/g...

-- Dodano: 24 lip 2014, 17:00 --
jak nie długo, cztery lata korekty to niedługo?Nowy123 pisze:ne dlugo korekta na KABLU
Bemowo1 pisze:Ciapul pisze: juz lepiej S na e/g...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-- Dodano: 24 lip 2014, 17:00 --
jak nie długo, cztery lata korekty to niedługo?Nowy123 pisze:ne dlugo korekta na KABLU
tego ruchu spadkowego ABC a co dale j to se okaze czy to 1 czytylko abc
-- Dodano: czw 24-07-2014, 17:03 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
A ja mysle ze teraz na kablu cze nas jazda na 1.729 

kabel chyba w dół, edward w górę? jeszcze jutro dane dla edka...obaczym.Seryjny Morderca pisze:A ja mysle ze teraz na kablu cze nas jazda na 1.729
jak na razie edward trzyma fason - zakładam, ze edek podobnie jak sobie robił skok w dół, tak teraz będzie robił skoki w górę i każdy będzie myślał, że to okazja na S... i zonk - tak?

Szkoda, że Żaby nie ma bo chętnie bym go posłuchał. W każdym razie Niemiaszek wkleił opcje i to jest super cenna wskazówka

Bracia i siostry ile razy można powtarzać jesteśmy w punkcie rysowania nowego wykresu albo powrotu do starego scenariusza.....Euro z Dolcem jest w konsolidacji i to wcale nie tak szerokiej żeby brać elki na 1.3490 czy eski na 1.3440. Bierzcie w ciemno elkę na 1.3450-40 kto cierpliwy to i niżej i na spokojnie pare pipek wpadnie a jak eski to okolice 1.3490. Posiedzimy w tej konsoli może komuś pękną stopy i wtedy jazda a jak nie to będziemy się tak bujać całe lato 1.3690-1.3420 i też na tym człek zarobi i to czasami lepiej jak na tych wodospadach.
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.