DayTrading: Czwartek 24.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 24.04.2014
no i zamykają lukę na indeksach przed US a chciałem zagrać ze "zbluzganym" nowym na zamknięcie luki 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
-
- Gaduła
Na edku korekta? cholera, zaczynam w to wierzyć... te dolny opór jest naprawde mocny... jutro moze dopiero przebiją ten oprór albo będzie duzy BIG up... cholera, ja S zagrałem na dole i lekiej górce i teraz się boje. Bede czekał, najwyzej SL wpadnie a Sl zrobiłem cholerenie duze.
http://www.myfxbook.com/members/NieBede ... wal/901514
100% publiczne ;d
http://forex-nawigator.biz/forum/wejsc- ... 4-140.html
928zł z bonusu tradimo
100% publiczne ;d
http://forex-nawigator.biz/forum/wejsc- ... 4-140.html
928zł z bonusu tradimo

- ZielonaMgielka
- Maniak
Tylko nie siorb pijac ten Barszcz.Nowy123 pisze:to chyba mowa o tobie ja skończyłem temat ale tobie bylo malo jak widac po komentarzu
kto kasował zyski ostatnio Ci co pisali o 1,40 przed Fedem czy Ci co pisali ze nie bedzie i zbierali pozycje pod umocnienie USD pod FED i zacieśnianie ale to maly szczególik taki sam jak w wcześniejszych rozmowach w ktorych liczyło wczorajsze wejście a poprzednie wejścia z S juz nie....... luzik![]()
![]()
BARSZCZ UKrainski zadziałal z opóźnieniem na DAx
pamietaj ze gram pod domkniecie luki na SP500 jak mi nie wyjdzie to rozwiń temat![]()
to tyle
ty nie kasujesz zysków ty pozwalasz żeby zysk wrócił prawie do zero albo nawet na minus więc się nie produkuj tak , nawet małpa jakby codziennie wołała eS,eS,eS, short to w końcu by trafiła na spadki więcNowy123 pisze:ZielonaMgielka pisze:Say what?Nowy123 pisze: no tak bo gra pod UMOCNIENIE USD pod ostatni FED sie nie oplacila racja![]()
![]()
nie mowiac o AUD spoko jak cos sie nie sprawdzi napisz co by bylo o czym pisac
![]()
AUD USD 9235 40 fajne poziomy pod odbicie
Zmien juz plyte Nowy bo robisz sie mecacy... plisss
to chyba mowa o tobie ja skończyłem temat ale tobie bylo malo jak widac po komentarzu
kto kasował zyski ostatnio Ci co pisali o 1,40 przed Fedem czy Ci co pisali ze nie bedzie i zbierali pozycje pod umocnienie USD pod FED i zacieśnianie ale to maly szczególik taki sam jak w wcześniejszych rozmowach w ktorych liczyło wczorajsze wejście a poprzednie wejścia z S juz nie....... luzik![]()
![]()
pamietaj ze gram pod domkniecie luki na SP500 jak mi nie wyjdzie to rozwiń temat![]()
to tyle

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

ZbychuM pisze:To co ? zaraz up na SP500 ?
ja gram pod domkniecie luki
i opozniona reakcje UKRAIŃSKĄ

-- Dodano: czw 24-04-2014, 15:37 --
spoko na razie mi dzwonia talary w kieszeni z DAxa pod siorbanie barszczaZielonaMgielka pisze:Tylko nie siorb pijac ten Barszcz.Nowy123 pisze:to chyba mowa o tobie ja skończyłem temat ale tobie bylo malo jak widac po komentarzu
![]()
to tyle

A ja mysle ze te wasze srednio i krotkoterminowe TL'e, fibo, konfluencje i inne bajery sa zbyt mocne by je przebijac tydzien przed fedem. Mowie o takich parach jak GU czy EU. Dlatego tez raczej nablizszy tydzien to bedzie konsola w zakresie klinów i trójkątów 50 - 100 pips.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Co masz na mysli piszac ze grasz "pod opozniona reakcje ukrainska"?Nowy123 pisze: i opozniona reakcje UKRAIŃSKĄale tu to juz bardziej DAx
to co ? gramy w opcje ??
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
EUR USD pisale wyzej odnosnie USD JPY
SP500
i nawrotki EUR USD jak to mialo miejsce poprzednio
sa pewne schematy ktore sie sprawdzaja 

i nawrotki EUR USD jak to mialo miejsce poprzednio

- harymilloki
- Maniak
Z indeksów na złoto się przenieśli
Polecam spojrzeć
Ładny wystrzał na GOLDZIE:)