DayTrading: Czwartek 24.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 25 kwie 2014, 00:00

Wzrost
13
42%
Bez zmian
5
16%
Spadek
13
42%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 24.04.2014

Nieprzeczytany post autor: as28 »

no i zamykają lukę na indeksach przed US a chciałem zagrać ze "zbluzganym" nowym na zamknięcie luki :/
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Na edku korekta? cholera, zaczynam w to wierzyć... te dolny opór jest naprawde mocny... jutro moze dopiero przebiją ten oprór albo będzie duzy BIG up... cholera, ja S zagrałem na dole i lekiej górce i teraz się boje. Bede czekał, najwyzej SL wpadnie a Sl zrobiłem cholerenie duze.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze:to chyba mowa o tobie ja skończyłem temat ale tobie bylo malo jak widac po komentarzu

kto kasował zyski ostatnio Ci co pisali o 1,40 przed Fedem czy Ci co pisali ze nie bedzie i zbierali pozycje pod umocnienie USD pod FED i zacieśnianie ale to maly szczególik taki sam jak w wcześniejszych rozmowach w ktorych liczyło wczorajsze wejście a poprzednie wejścia z S juz nie....... luzik :mrgreen: :mrgreen:

BARSZCZ UKrainski zadziałal z opóźnieniem na DAx

pamietaj ze gram pod domkniecie luki na SP500 jak mi nie wyjdzie to rozwiń temat :mrgreen: :mrgreen: to tyle
Tylko nie siorb pijac ten Barszcz.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Nowy123 pisze:
ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze: no tak bo gra pod UMOCNIENIE USD pod ostatni FED sie nie oplacila racja :lol: :lol: :lol: nie mowiac o AUD spoko jak cos sie nie sprawdzi napisz co by bylo o czym pisac :)

AUD USD 9235 40 fajne poziomy pod odbicie
Say what?

Zmien juz plyte Nowy bo robisz sie mecacy... plisss :wink:

to chyba mowa o tobie ja skończyłem temat ale tobie bylo malo jak widac po komentarzu

kto kasował zyski ostatnio Ci co pisali o 1,40 przed Fedem czy Ci co pisali ze nie bedzie i zbierali pozycje pod umocnienie USD pod FED i zacieśnianie ale to maly szczególik taki sam jak w wcześniejszych rozmowach w ktorych liczyło wczorajsze wejście a poprzednie wejścia z S juz nie....... luzik :mrgreen: :mrgreen:

pamietaj ze gram pod domkniecie luki na SP500 jak mi nie wyjdzie to rozwiń temat :mrgreen: :mrgreen: to tyle
ty nie kasujesz zysków ty pozwalasz żeby zysk wrócił prawie do zero albo nawet na minus więc się nie produkuj tak , nawet małpa jakby codziennie wołała eS,eS,eS, short to w końcu by trafiła na spadki więc :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ZbychuM pisze:To co ? zaraz up na SP500 ?

ja gram pod domkniecie luki

i opozniona reakcje UKRAIŃSKĄ :) ale tu to juz bardziej DAx

-- Dodano: czw 24-04-2014, 15:37 --
ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze:to chyba mowa o tobie ja skończyłem temat ale tobie bylo malo jak widac po komentarzu

Tylko nie siorb pijac ten Barszcz.
spoko na razie mi dzwonia talary w kieszeni z DAxa pod siorbanie barszcza :lol: :lol: i na SP500 podobnie

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

A ja mysle ze te wasze srednio i krotkoterminowe TL'e, fibo, konfluencje i inne bajery sa zbyt mocne by je przebijac tydzien przed fedem. Mowie o takich parach jak GU czy EU. Dlatego tez raczej nablizszy tydzien to bedzie konsola w zakresie klinów i trójkątów 50 - 100 pips.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze: i opozniona reakcje UKRAIŃSKĄ :) ale tu to juz bardziej DAx
Co masz na mysli piszac ze grasz "pod opozniona reakcje ukrainska"?

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

to co ? gramy w opcje ??
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

EUR USD pisale wyzej odnosnie USD JPY :) SP500

i nawrotki EUR USD jak to mialo miejsce poprzednio :) sa pewne schematy ktore sie sprawdzaja :)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Z indeksów na złoto się przenieśli :) Polecam spojrzeć :) Ładny wystrzał na GOLDZIE:)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Zablokowany