DayTrading: Czwartek 24.01.2019
Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2019
jedynie może coś powiedzieć w odniesieniu do otwarcia tego roku, ale nie wiadomo co chcą osiągnąć
mysle ze trzeba uwazac bo chocby na usd/pl zrobili klasyczne wyjscie na choc 3,8
to i edka jeszcze moga z zaskoczenia walnac w dol
indexu dol nie znam
to i edka jeszcze moga z zaskoczenia walnac w dol
indexu dol nie znam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Też mi się wydaje, że nic ni zmieni w swojej retoryce. Po Draghim raczej nastąpi sprzedaż faktów i up.XAB pisze:wg mnie to znowu bedzie kolejne fiu bzdziu bo co ten draghi moze dac ?
wizje wzrostow oprocent w unii a g,,no
konczy mu sie w tym roku kadencja zadnych ruchow w drugiej polowie roku ani nie zrobi ani nie zasygnalizuje i tyle
jeszcze nie bylo tak by ten ktory odchodzil zmienial w ostatnim roku zalozenia najwyzej bedzie za jastrzebia robil nie mowiac nic
Ps. To tylko moja opinia, proszę się nie sugerować

Ostatnio zmieniony 24 sty 2019, 12:02 przez anturo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
Onadianie 61.28% L , cmc markets 90% L, plus500 78% L, trading212 76% L
Wczoraj było tak samo i szło do góry, to nie ma zupełnie zaczenia.
- F-You Money
- Pasjonat
Grall zaliczył wczoraj pomyłkę, po nocnych korektach wskaźników, stawiam go do kolejnej akcji
wskazanie GBP/JPY w dół
wskazanie GBP/JPY w dół
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
jak zwykle przy punktach granicznych i kryzysowych (PMI koło 50 zmusi do istotniejszych decyzji ebc) wieczorem zobaczymy zdecydowanie różne poziomy na parach
ja osobiście uzyskałem dziś dość spory profit i rekord konta, więc mam silne przekonanie aby nie ryzykować w ciągu kilku kolejnych godzin, no chyba że pozbiera zlecenia/e oczekujące
ja osobiście uzyskałem dziś dość spory profit i rekord konta, więc mam silne przekonanie aby nie ryzykować w ciągu kilku kolejnych godzin, no chyba że pozbiera zlecenia/e oczekujące
13:45 EUR Decyzja w sprawie stóp procentowych (Jan)
a draghi 1430 takze wieczorem to mozna bedzie isc spac
szarpia dziady sracam skracam i dalej 4lki mam na edku a to na draghiego ciut za duzo
bo co jak wyszpicuja w dol np na 1,127
szarpia dziady sracam skracam i dalej 4lki mam na edku a to na draghiego ciut za duzo
bo co jak wyszpicuja w dol np na 1,127
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
tylko że jest strategia domykania luk nagłego ruchu, do tego można zagrać pod swapy dla upewnienia zysku w średnim czy krótkim czasieXAB pisze:13:45 EUR Decyzja w sprawie stóp procentowych (Jan)
eur/dol
no ok ja juz luzik po skrocie i to samo usd/pl z tym ze ski
https://iv.pl/images/32155483076377018691.png
maly orgr sie wyrysowal zas na 63
no ok ja juz luzik po skrocie i to samo usd/pl z tym ze ski

https://iv.pl/images/32155483076377018691.png
maly orgr sie wyrysowal zas na 63
Ostatnio zmieniony 24 sty 2019, 13:40 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.