DayTrading: Czwartek 24.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2013
pieknie na jenie znowu 250 pipek up tu sie nie pierdol....ą
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

retest to byl klasyczny na EUR USD a nie na EJKUBOCZEK pisze:w okolicach 119 masz retest, zielona linia, retest dwóch LT, po zamknięciach i po maksach, po maksach re test mały był na 119.4 jak wzrok mnie nie myli

EJ
GŁOWA Z RAMIONAMI CZY NOWY SZCZYT?
Rychu, o ile, ale poziomy okej.... po 93 będziesz kupował czy sprzedawał? czy może zechcesz zamknąć swoją pozyjcę gdzieś w tych rejonach?
ja tam nie omieszkam postawić oczekującego na L na edku po 1,34075
ja tam nie omieszkam postawić oczekującego na L na edku po 1,34075
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
na jakim TF ?rafmax pisze:EJ
TGV pisze:na jakim TF ?rafmax pisze:EJ
H1/H4
Robert pisze:Ja teraz stoje z boku to ta świeca po 15 minutach była zbyt piekna aby wchodzić. Moim zdaniem to dobre miejsce na sell bo 1,3360 nie przebije teraz

Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
edward jest padaczka
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Sorry ale jak jutrzejsze IFO tego nie rozrusza to chyba utkniemy w konsoli na lata 

jak to mowi i nalogia pokazuje sprzedawanie faktow - dystrybucja na indeksach pod dobre dane
gdy juz to dyskontowly gieldy dawno
i slychac w mediach nagonke