dokładnie, czas przenieść imprezę na pierwsze piętroharymilloki pisze:teraz czas na usd/cad
-- Dodano: czw 23-05-2013, 9:42 --
eur aud
-- Dodano: czw 23-05-2013, 9:48 --
edek
dokładnie, czas przenieść imprezę na pierwsze piętroharymilloki pisze:teraz czas na usd/cad
eLeczki bardzo dobrze, trzymam długo terminowo, depozytu mi nie zeżrą chyba że się zwalą o 50 figur w dół ^^PipsKong pisze:A jak tam eLeczki na U/J i E/J ??psxor pisze:Na edku po danych z EU 1.2990 max, tam czekam z 2 lotami short. Zdziwił bym się jak by poleciało wyżej jak 1.3020~
Od 1.29 zaczynam już tykać mniejsze eSki.
Czesc gdzie na eur/pln stop postawisz?psxor pisze:eLeczki bardzo dobrze, trzymam długo terminowo, depozytu mi nie zeżrą chyba że się zwalą o 50 figur w dół ^^PipsKong pisze:A jak tam eLeczki na U/J i E/J ??psxor pisze:Na edku po danych z EU 1.2990 max, tam czekam z 2 lotami short. Zdziwił bym się jak by poleciało wyżej jak 1.3020~
Od 1.29 zaczynam już tykać mniejsze eSki.
Pierwszy locik na edku na 1.2900 chwycił, pyszniekabelek też locik na 1.5070 eSeczka weszła. Eur/pln na 4.20 kolejna eSka weszła. Ujek czekam na 100.50 na kolejną eLke, jedna jest na 101.50. Ejek 130.30 eLeczka, kolejna na 129. Jak korekta się skończy i to wszystko zacznie mi zarabiać, to nie nadąże ^^ po dzisiejszych korektach przybędzie na świecie wielu nowych milionerów, żałuje że mam takie małe depo, bo bym walił milionami ^^
speedpips pisze:
ZAMKNĄŁEM !!!!
speedpips pisze:Witam w tak pięknym pochmurnym dniu![]()
Szacun dla tych którzy wczoraj twierdzili iż EDEK wróci z kąd przyszedł![]()
![]()
![]()
Mam mega radoche że wziąłem LLLLLL na 1.2829 i trzymam do ... Hmmmmm trzymam![]()
ZAMKNĄŁEM !!!!
Spokojnie. Moim zdaniem Edek idzie do 1,2920, po czym dalsza korekta w dół poniżej 1,28.speedpips pisze:Witam w tak pięknym pochmurnym dniu![]()
Szacun dla tych którzy wczoraj twierdzili iż EDEK wróci z kąd przyszedł![]()
![]()
![]()
Mam mega radoche że wziąłem LLLLLL na 1.2829 i trzymam do ... Hmmmmm trzymam![]()
ZAMKNĄŁEM !!!!
wybacz ale jesli pojdzie na 1.2920 to korekty w najblizszych paru dniach ponizej 1,28 nie zobaczyszSoulMan pisze:Spokojnie. Moim zdaniem Edek idzie do 1,2920, po czym dalsza korekta w dół poniżej 1,28.
Ale cierpliwie czekajmy na informacje z US za 3h. Coś czuję, że wyniki bezrobocia wykreują dzisiejszy trend.
Skąd ta pewność w Twojej wypowiedzi?maniek74 pisze:wybacz ale jesli pojdzie na 1.2920 to korekty w najblizszych paru dniach ponizej 1,28 nie zobaczyszSoulMan pisze:Spokojnie. Moim zdaniem Edek idzie do 1,2920, po czym dalsza korekta w dół poniżej 1,28.
Ale cierpliwie czekajmy na informacje z US za 3h. Coś czuję, że wyniki bezrobocia wykreują dzisiejszy trend.