niezle odbicie na zlocie delikatne s
pewnie wycieli stop losy co juz widzieli dol i teraz jazda
DayTrading: Czwartek 23.04.2026
Re: DayTrading: Czwartek 23.04.2026
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2026, 19:54 przez skubacz, łącznie zmieniany 1 raz.

ten Cossover to właściwie tylko jakieś preinstalowane programy ma, czyli wine+to co do mt4 potrzebne. Mnie to już za bardzo nie chce się mieszać, bo komputery w formie zabawy to już się dawno znudziły(kiedyś naprawiałem software i hardware, ale to jakoś z 10 lat wstecz)
a wti to wygląda że przywaliło właśnie w niezły poziom wsparcia/opór ,mam tam jakąś dawną kreskę zaznaczoną, ale nie pamiętam już co na tym wykresie znaczyła
,oprócz tego wbiła do starego kanału od dołu.
Widzę solidnie od tej mojej kreski odbiła wti...
gold zanim spadło to poprzednio jak naliczyłem motało się przez 14 świeczek H4
a wti to wygląda że przywaliło właśnie w niezły poziom wsparcia/opór ,mam tam jakąś dawną kreskę zaznaczoną, ale nie pamiętam już co na tym wykresie znaczyła
Widzę solidnie od tej mojej kreski odbiła wti...
gold zanim spadło to poprzednio jak naliczyłem motało się przez 14 świeczek H4
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2026, 19:58 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.
Przegląd od AI
CrossOver Linux to płatne, komercyjne oprogramowanie firmy CodeWeavers, bazujące na otwartym projekcie Wine. Pozwala ono na łatwe uruchamianie wielu popularnych aplikacji i gier z systemu Windows na systemach Linux, macOS oraz ChromeOS bez konieczności instalacji systemu Windows czy używania wirtualnych maszyn.
Najważniejsze cechy CrossOver Linux:
Łatwość użycia: Oferuje intuicyjny, graficzny interfejs, który automatyzuje instalację programów, co czyni go przyjaźniejszym niż surowy Wine.
Kompatybilność: Zapewnia obsługę wielu programów (np. pakietu MS Office) oraz gier, z ulepszoną obsługą instalatorów.
Oparty na Wine: Wykorzystuje technologię Wine do „tłumaczenia” komend Windows na instrukcje zrozumiałe dla Linuxa.
Wsparcie techniczne: Jest to rozwiązanie komercyjne, co oznacza dostęp do pomocy technicznej i regularnych aktualizacji.
W przeciwieństwie do darmowego Wine, CrossOver skupia się na zapewnieniu płynnego działania aplikacji typu „plug-and-play” dzięki przygotowanym skryptom instalacyjnym.
++++++++++++++++++++++++++
Cofka do bandy trójkata i powinna być dalsza jazda w dol
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2026, 20:06 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
nawet ładną tą M30 narysowali na goldzie,
to kara za wyśmiewanie się z kaleki(umysłowej)
czyli prawie tak jak napisałem
ja już dłuuugo na linux więc programy z windowsa mi zbędne(oprócz mt4)
ale gold jak już ma się zamotać to raczej na poziomie ~4630 taka konsola rzędu 50-60 dolców
kabel takie minimum co powinien spaść to jakieś 200 pipsów od szczytu, tego z m30 ,czyli u mnie prawie cały ekran
to kara za wyśmiewanie się z kaleki(umysłowej)
czyli prawie tak jak napisałem
ale gold jak już ma się zamotać to raczej na poziomie ~4630 taka konsola rzędu 50-60 dolców
kabel takie minimum co powinien spaść to jakieś 200 pipsów od szczytu, tego z m30 ,czyli u mnie prawie cały ekran
Pytanie czy dzisiaj ?
Jest szansa
Zrobi sie formacja świecowa" kanapki bessy "
i kto wie gdzie się obudzimy rano.
Azja ma w tym interes
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
z tego co ja zauważyłem to amerykańce mają wywalone na wygląd świeczek m30, nie wiem czy na wszystkim ale tak to mi utkwiło w pamięci. Czyli spokojnie mogą pojechać dalej w stronę jaką wszystko leciało.
Zastanawiam się czy zjadą .siux pisze: 23 kwie 2026, 20:34 z tego co ja zauważyłem to amerykańce mają wywalone na wygląd świeczek m30, nie wiem czy na wszystkim ale tak to mi utkwiło w pamięci. Czyli spokojnie mogą pojechać dalej w stronę jaką wszystko leciało.
Bo jak zjadą dziś to muszą polecieć niżej na 1,14 z hakiem
A jak poleca jutro na 1,1570 to otworzą się w niedziele na 1,14 z hakiem
i wtedy korekta (4) w górę
no ok
poszły konie po betonie na dwa kije
gaz 15k
ropa
500b
poszły konie po betonie na dwa kije
gaz 15k
ropa
500b
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myśle ze w nocy na sesji azjatyckiej zrobią poziom 72,80-72 .
Ale fakt jest faktem ze jesteśmy w takim miejscu ze mocniejsze odbicie tez jest możliwe .
Zobaczymy . Ja w S
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...