e tam zwykła praktyczna/rolnicza ładujemy wozy drabiniaste i z edkiem pod ziemieatlanticos pisze:ta ułanska fantazjaas28 pisze:ja tam edka oczami wyobraźni po 1.03 widzę
czekamy ....
SL 1.082(joke)
![]()
![]()

e tam zwykła praktyczna/rolnicza ładujemy wozy drabiniaste i z edkiem pod ziemieatlanticos pisze:ta ułanska fantazjaas28 pisze:ja tam edka oczami wyobraźni po 1.03 widzę
czekamy ....
SL 1.082(joke)
![]()
![]()
wydaje mi sie ze jak ponad 60% siedzi w S to jeszcze nie teraz ten zjazd... prezentow grubasy nie rozdaja raczej...as28 pisze:e tam zwykła praktyczna/rolnicza ładujemy wozy drabiniaste i z edkiem pod ziemieatlanticos pisze:ta ułanska fantazjaas28 pisze:ja tam edka oczami wyobraźni po 1.03 widzę
czekamy ....
SL 1.082(joke)
![]()
![]()
![]()
raczej nie rozdają,atlanticos pisze:
wydaje mi sie ze jak ponad 60% siedzi w S to jeszcze nie teraz ten zjazd... prezentow grubasy nie rozdaja raczej...![]()
lutek pisze:kuskus no faktycznie straszne nudy oj chlopie
jak na dłoni widać że spadnieNowy123 pisze:tutaj nikkie i c o do U j dla pzypomnienia
Edek up panowie i nic juz tego nie zmieniKusus pisze:lutek pisze:kuskus no faktycznie straszne nudy oj chlopie
Zobaczysz co się będzie działo jak edek rozwali 1.0850 albo 1.0650. Zasięgi kosmiczne.