DayTrading: Czwartek 23.01.2020
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2020
kermit
może dalsze twoje analizy przedstawić ? mam jeszcze
tylko nie wiem czy tu wszystkich to interesuje ?
{Przestaniesz czy nie?
{Przestaniesz czy nie?
GBPCAD wraca do poziomu z mojego wejscia o ktorym pisalem tutaj. Często tak bywa.
post968354.html#p968354
więc moze byc ponowny impuls.
post968354.html#p968354
więc moze byc ponowny impuls.
PILNE
Robiła babka na drutach,
przejechał tramwaj i spadła.
Robiła babka na drutach,
przejechał tramwaj i spadła.
nie przestane....długo nie przestaneTomasz196407 pisze: ↑23 sty 2020, 19:00kermit
{Przestaniesz czy nie?
Tomasz - i mozesz byc pewien ze tak bedzie nadal - wykresow bedzie mniej za to napewno bede wiecej postow zamieszczal dotyczacych Twoich postów i calej waszej watahy z kolega mistrzem nieomylnym ktory zawsze wie gdzie co zawraca "hossa na edku, nowy top na kangurze" na czele. Widac po Twoich wpisach jak Cie to boli ale odpowiem tak jak Ty kiedys odpowiedziales mnie - wrzucasz cos to licz sie z tym ze inni to skomentuja. I kiedys Ci cos obiecalem wiec masz to jak w banku. Kazdego dnia beda komentarze bo czas zaczac pileczke odbijac. Ja bede mial z tego ubaw, pelen relaks bo juz mam wywalone na Was po calosci, a Ty sie gotuj jak ogorkowa w garnku

Wrzucaj wrzucaj. Mnie sie starych wykresow Twoich nie chce szukac bo mam inne rzeczy do robienia, ale bieżące bede linkowal i monitorowal. Kupe czasu przed Nami - napewno kazdego dnia sobie tu podyskutujemy nie raz i nie dwa - obiecuje. Cieszysz sie?

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pozdrow kangura jak sie spotkasz z nim na nowym topie. Opijecie hosse na edkuNieśmiertelny Trader pisze: ↑23 sty 2020, 19:05
Dla mnie to zakompleksiony mądraliński dupek i tyle. Zlewam go i jego multikonta i te całą włażącą sobie w tyłek otoczkęMyślę że większość już przejrzała na oczy więc nie ma co sobie strzępić języka na Pinokia. Lepiej nasłać korniki
![]()
![]()
A polskiego widze ulica Cie uczyla
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Czytam Was i widzę że tu po staremu ,czyli pyskówki i wojny na całego ,jeszcze trochę i się pozabijacie 

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Ale wcześniej może coś takiegoCichy44 pisze: ↑23 sty 2020, 16:20Życzę Ci byś kupił WTI p0 54,40$ bo mam TP 54,35$XAB pisze: ↑23 sty 2020, 16:13ropa
nie wiem moze znowu bez sensu ale zaczalem rope kupowac
bo w koncu ile tak se moga bez korekty spoadać
to 2m wykres
https://iv.pl/image/GrY9KD5
a to 2H
https://iv.pl/image/GrY9nGE
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/dat ... f78943.png
Dzięki Granit Forsant, jak tam Longi na ropce? Słyszałem że wziąłeś pod to w zastaw całą Ulicę Sezamkową.Kermit pisze: ↑23 sty 2020, 19:14pozdrow kanguraNieśmiertelny Trader pisze: ↑23 sty 2020, 19:05
Dla mnie to zakompleksiony mądraliński dupek i tyle. Zlewam go i jego multikonta i te całą włażącą sobie w tyłek otoczkęMyślę że większość już przejrzała na oczy więc nie ma co sobie strzępić języka na Pinokia. Lepiej nasłać korniki
![]()
![]()

Nie strasz, nie strasz bo korniki naślęKermit pisze: ↑23 sty 2020, 19:13nie przestane....długo nie przestaneTomasz196407 pisze: ↑23 sty 2020, 19:00kermit
{Przestaniesz czy nie?
Tomasz - i mozesz byc pewien ze tak bedzie nadal - wykresow bedzie mniej za to napewno bede wiecej postow zamieszczal dotyczacych Twoich postów i calej waszej watahy z kolega mistrzem nieomylnym ktory zawsze wie gdzie co zawraca "hossa na edku, nowy top na kangurze" na czele. Widac po Twoich wpisach jak Cie to boli ale odpowiem tak jak Ty kiedys odpowiedziales mnie - wrzucasz cos to licz sie z tym ze inni to skomentuja. I kiedys Ci cos obiecalem wiec masz to jak w banku. Kazdego dnia beda komentarze bo czas zaczac pileczke odbijac. Ja bede mial z tego ubaw, pelen relaks bo juz mam wywalone na Was po calosci, a Ty sie gotuj jak ogorkowa w garnkuAluzjami do Cugana tylko mnie utwierdziles w przekonaniu ze masz leb zakuty i inaczej z Toba nie mozna. Wraca doswiadczony trader na forum i nie mozna z nim normalnie wymienic opinii bo wpada surfer falowy i cos mu nie pasuje. Tu interwal nie taki, tu wooodie zle. Daj ludziom zyc i normalnie dyskutowac bo to nie Twoj prywatny folwark. EOT...
Wrzucaj wrzucaj. Mnie sie starych wykresow Twoich nie chce szukac bo mam inne rzeczy do robienia, ale bieżące bede linkowal i monitorowal. Kupe czasu przed Nami - napewno kazdego dnia sobie tu podyskutujemy nie raz i nie dwa - obiecuje. Cieszysz sie?![]()