DayTrading: Czwartek 22.10.2015
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 22.10.2015
Wziąłem L na AUD. Długo tak nie mogą ignorować wzrostów na indeksach ... no i ropa odbija ...
Zwyciężają tylko cierpliwi.
Mariusz k pisze:Ale wywaliło NASDAQA, masakra jakaś
phi, to dax zobacz
-- Dodano: 22 paź 2015, 22:30 --
no nikt się nie podejmuje kresek na daxie, wiem że trudna sprawa, dlatego pytam

E tam, ty to mówiłeś, że spadnie max w okolice 4.265 przed lotem na 4.40 wiec odbicia nie będziehighend pisze:odbicie jest wielce prawdopodobne... ale co ja się tam znamDamian2 pisze:No i minus na EURPLN zamienił się w plus, aż mnie kusi, żeby zamknąć bo czuje wzrosty jutro po takiej obsuwie..

No ale nie da się ukryć, wczoraj na onecie pisali, że euro dzisiaj będzie drożało nawet na 4.31 więc jak zwykle można było ich słuchać, wystarczy grać odwrotnie i ma się 100% skuteczności.
wyjasni sie pewnie w poniedziałek, ale zakładam luki poweekendowe... więc ryzyko jest spore. Jak lubisz ryzyko to trzymaj 
ja bym w ogóle nie dotykał PLNów (podwójny depozyt), a jakbym miał możliwość wyjścia z całości na plus - tak jak zdaje się masz teraz... to juz by mnie nie było i głowa wolna

ja bym w ogóle nie dotykał PLNów (podwójny depozyt), a jakbym miał możliwość wyjścia z całości na plus - tak jak zdaje się masz teraz... to juz by mnie nie było i głowa wolna

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a indexy? 
zauważyłem że po dużym ruchu, forum zamiera albo ktoś coś tam mówi niezwiazanego z tym co się dzieje teraz. Wszyscy biora na wstrzymanie. A ja mam konkretny problem i pytanie, czy zostawiać s na noc, na dax!

zauważyłem że po dużym ruchu, forum zamiera albo ktoś coś tam mówi niezwiazanego z tym co się dzieje teraz. Wszyscy biora na wstrzymanie. A ja mam konkretny problem i pytanie, czy zostawiać s na noc, na dax!
Ostatnio zmieniony 22 paź 2015, 22:43 przez Fiestaall, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro pewnie spadki też będą więc do 17 jak będzie dobrze to może zamknę, tak, żeby móc w spokoju zagłosować na Petru bez obaw o PiShighend pisze:wyjasni sie pewnie w poniedziałek, ale zakładam luki poweekendowe... więc ryzyko jest spore. Jak lubisz ryzyko to trzymaj
ja bym w ogóle nie dotykał PLNów (podwójny depozyt), a jakbym miał możliwość wyjścia z całości na plus - tak jak zdaje się masz teraz... to juz by mnie nie było i głowa wolna![]()

Wiem jak DAX dzisiaj wygląda, z tym że to trwało pół dnia. A Nasdaq w ciągu 10 min urósł chyba z 1,5%Fiestaall pisze: phi, to dax zobacz

- magura2004
- Pasjonat
Niech pompują banieczki..... 

R3 DSWSFiestaall pisze:a indexy?
FIBO 261
EMA 200
na aktualnym poziomie
ustaw SL nieco wyżej niż dzisiaj doszło i... próbuj szczęścia.
a przede wszystkim - jak rośnie to nie gramy S...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Co tu rysować po takiej mocnej dziennej gromnicy?Fiestaall pisze:Mariusz k pisze:Ale wywaliło NASDAQA, masakra jakaś
phi, to dax zobacz
Hossa wróciła i L zarabia.