Tomasz196407 pisze:witam,
gdzie te elki i rakiety
eu perspektywa spadkowa bynajmniej do 14:30?
cześć Cugan,
daj znak jak bedziesz sprzedawał złotówke,
mysle ze jeszcze sie korekcą chf/pln
Mi nie weszły oczekujące dałem za nisko o 2-3 pipsy
no ale koncepcja była dobra
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
gdzie te elki i rakiety
cześć Cugan,
gdzie te elki i rakiety
cześć Cugan,
robia głebsza korekte ale pomysł dobry
Nie robią żadnej korekty
Na H4 mamy ZLR (Zero Line Reject) LONG jak byk
dla sytemu woodie
Horizontal Line rośnie a to zapowiada dalsze wzrosty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Atlantic jak teraz masz edka? bo ja sie skłaniam tak jak pisałem wcześniej na L, tylko zastanawiam się czy teraz czy na 1.1080? na RSI jest strasznie wyprzedany, aż korci chociaż pod koretkę.
Cichy44 pisze:Na razie trwa wyrzucanie z rynku łapaczy L, short squezze zapewne nastąpi, poziom 1,108x mało osiągalny (za dużo chętnych tam chyba).
chętnych do eL to już jest sporo
z takim balastem Twój poziom jest do osiągnięcia
z zasiegu to jakieś 1.09x wychodzi tylko żeby się nie rozpędzili za bardzo bo ..
Ostatnio zmieniony 22 paź 2015, 20:52 przez Jones, łącznie zmieniany 3 razy.
Cichy44 pisze:Na razie trwa wyrzucanie z rynku łapaczy L, short squezze zapewne nastąpi, poziom 1,108x mało osiągalny (za dużo chętnych tam chyba).
chętnych do eL to już jest sporo
z takim balastem Twój poziom jest do osiągnięcia
EURUSD - The ratio of long to short positions in the EURUSD stands at 1.03 as 51% of traders are long. Yesterday the ratio was -1.56; 39% of open positions were long. Long positions are 20.8% higher than yesterday and 36.9% above levels seen last week. Short positions are 24.8% lower than yesterday and 26.7% below levels seen last week. Open interest is 7.0% lower than yesterday and 0.1% above its monthly average. We use our SSI as a contrarian indicator to price action, and the fact that the majority of traders are long gives signal that the EURUSD may continue lower. The trading crowd has flipped from net-short to net-long from yesterday and last week. The combination of current sentiment and recent changes gives a further bearish trading bias.