atlanticos pisze:Kusus pisze:Mpapiez pisze:Kierunek na edku obrali.
Ciekawe czy przed ECB zrobią taki numer jak wczoraj, że puszczą szpilę w dół na czyszczenie SL

...
A może wcześniej zrobią dbl top ze wczorajszym najwyższym punktem ?
Ja bym nie zwracal w ogole uwagi na swieczki bo pewnie masz na mysli ostatnia m30. To nie ma sensu dzisiaj. A co do edka. To mysle ze bedzie czyszczenie przy 1.14 i potem dopiero ewentualny wzrost.
jaki wzrost? kangur poszedl dolem, kiwi dolem, kabel dolem, a edek po wprowadzeniu QE pod prąd? Uważam że go dziś posprzątają i to konkretnie... ale oczywiscie to tylko moja opinia... mam narazie male L ze stopem pod flagą ale przed 13 z tego wychodze gdzie by nie byla cena - chyba ze wytna wczesniej SL w co watpie... chipsy juz rozpakowane

Kiełbaska wiejska z cebulką się dusi..
Lays strong czerwone i chrupki bekonowe mam już w miskach
A z browarów to żywe 2x z Kauflanda za 4 zł i holba 2x z monopolowego.
Wszystkie 4 od wczoraj w lodówce
Miękki fotel naszykowany, 2 monitory i 8 wykresów ustawionych, nogi na pufie. Jem, pije i patrze jak wycina dzisiaj detal. Bedzie zabawnie. Juz nie moge sie doczekac.
A zeby nie bylo OT:
żaba dzisiaj znowu masz racje... widać najpierw robią górę. Do ECB już niewiele czasu więc muszą się śpieszyć żeby zdążyć liznąć 1.17. Kangur z Kiwi pewnie też odbiją trochę...
Ale z drugiej strony, może po wyczyszczeniu korekta na Dolarze? Albo od razu korekta po rozczarowaniu?