DayTrading: Czwartek 21.08.2014
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 21.08.2014
może brak środków na rachunku
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
nastepna wrozka kablowa dopiero 1 wrzesnia
jutro szansa na zmazanie plamy na CAD, nawet nie wiecie jaki numer mi broker wyciął ze stop lossem
uznał że ustawiona wartość sl.. jest za niska. fajnie, tylko ze sekunde przed odczytem, czyli znowu sie spoznilem
ale nie straciłem

jutro szansa na zmazanie plamy na CAD, nawet nie wiecie jaki numer mi broker wyciął ze stop lossem

uznał że ustawiona wartość sl.. jest za niska. fajnie, tylko ze sekunde przed odczytem, czyli znowu sie spoznilem

ale nie straciłem
Swing
Albo tak, jak mówisz.zastapmnie pisze:może brak środków na rachunku
Wczoraj był ładny ruch i dzisiaj chciałem zaszaleć, ale nie miałem z czym

plany na daxa na najbliższe dni? ja gram szorty ale dziś rano lekkie zaskoczenie
biedny to ja jestem od urodzenia...
nie odpisywalem na PW bo bylem zajęty GBP, na DAX jak na razie nie gram, chyba że pojawi się jakiś piękny setup z punktu widzenia DT z wąskim SL, na szeroki nie mogę sobie pozwolić.maniutek pisze:plany na daxa na najbliższe dni? ja gram szorty ale dziś rano lekkie zaskoczenie
Swing
ED na 1 h target II zrobiony
-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:16 --
patrzac na KABLA wysprzedane jak i EDA
AUD ja tam bronia
i opory na USD JPY
juz blisko korekta na USD index oddech dla grajacych na oslabienie USD
-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:18 --
sie odbili od od gornej bandy
ze tak powiem starego kanalu spadkowego
-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:21 --
tak ze moim zdaniem skromnym kabel i ed jais dolek powinni klepac powoli
-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:16 --
patrzac na KABLA wysprzedane jak i EDA
AUD ja tam bronia
i opory na USD JPY
juz blisko korekta na USD index oddech dla grajacych na oslabienie USD

-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:18 --
sie odbili od od gornej bandy

-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:21 --
tak ze moim zdaniem skromnym kabel i ed jais dolek powinni klepac powoli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

gdzieś wysłałem posta i nie wiem gdzie ? 
zwracam uwagę ponownie na PALLAD (on nie ma nic wspólnego ze złotem/platyną), Wziąłem L w dołku ostatnim i... rośnie.
Myślę, że nadal w silnym trendzie wzrostowym z uwagi na ruskich
testowo (z tydzień temu) zabrałem sie za cukier (sell sygnał Larry dał, no to ja buy). I wyszło ciut na minus, a od 2 dni cukier ... rośnie. Ciekawe czy to korekta spadków czy odbicie. To jest mikrolot (0.01) - czysto testowo.
a tak off topic: jestem aktualnie w Anglii, cisza spokój, słońce świeci, ludzie happy. Nikt nie mówi o wojnie o ukrainie.... zero zainteresowania. Jakby na Polskę napadli ruskie (a już jakiś Niemiec z NATO powiedział, że nas nie będą bronić) to... też by się nie przejęli i podobnie "pomogli" jak w 1939.... masakra (!)

zwracam uwagę ponownie na PALLAD (on nie ma nic wspólnego ze złotem/platyną), Wziąłem L w dołku ostatnim i... rośnie.
testowo (z tydzień temu) zabrałem sie za cukier (sell sygnał Larry dał, no to ja buy). I wyszło ciut na minus, a od 2 dni cukier ... rośnie. Ciekawe czy to korekta spadków czy odbicie. To jest mikrolot (0.01) - czysto testowo.
a tak off topic: jestem aktualnie w Anglii, cisza spokój, słońce świeci, ludzie happy. Nikt nie mówi o wojnie o ukrainie.... zero zainteresowania. Jakby na Polskę napadli ruskie (a już jakiś Niemiec z NATO powiedział, że nas nie będą bronić) to... też by się nie przejęli i podobnie "pomogli" jak w 1939.... masakra (!)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
mowiac dolek nie jest powiedziane ze jeszcze nie zjada nizej ale obserwowac dywerygencje czy np jak na kablu robione sa na pozytywnych dywerach
i sie powoli wyczerpuja i czas na korekte
-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:31 --
przyklad kabla z 5 tka i negatywnymi dywereganecjam na ktrorych jeszcze troche rosli
a teraz na spadkach
-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:39 --
na kablu czasowka 29 jest

-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:31 --
przyklad kabla z 5 tka i negatywnymi dywereganecjam na ktrorych jeszcze troche rosli

-- Dodano: czw 21-08-2014, 11:39 --
na kablu czasowka 29 jest

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
highend pisze:gdzieś wysłałem posta i nie wiem gdzie ?
widzisz, bo anglicy to już tak tępy naród, że do szczęścia jedyne co im potrzeb to piwa, chipsów, pilota do tv w której będą oglądać ogłupiające programy i tego, żeby im nikt nie przeszkadzał.