Jak masz racje? Mowisz od roku o poziomie 1.41, jak tak lapiesz te dolki co chwila to dziwie sie ze Ty jeszcze masz depo, chociaz 1000 zl depem bym nie nazywal, nie chce mi sie zliczac Twoich promocji do L - 1.39, 1.37, 1.3650, 1.35, 1.3450, 1.3330, i najnowsza 1.3250 z slem ponizej dolka. A cena jak spadala, tak spada i bedzie spadaclukpiasek pisze:A.S.A.T. pisze:jestes jak nowy123 z tym ze walory nie te i kierunek odmienny.lukpiasek pisze:na edku jesteśmy teraz w takim miejscu że za kilka dni , tygodni każdy powie kurde czemu ja tam nie zamknąłem esek i nie otwarłem piramidki z longów![]()
sl pod dzisiejszym low !!
rada od demo playera: jak ktos ma parcie na te longi na edwardzie to niech spokojnie czeka strefy 1,31-1,3227.
prawie bo ja próbuje zlapać dołek w trendzie wzrostowym (wyższe TF)![]()
ale ile detalu potraci depozyty jak mam racje to tylko brokerzy będą wiedzieć
DayTrading: Czwartek 21.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 21.08.2014
giełda to spekulacja ! fundamenty dopiero na drugim miejscuNowy123 pisze:Francja RECESJA WLOCHY RECESJA jeszcze sie NEMCY trzymja ale same dl nie pojda
kupuj plotki sprzedawaj fakty jak zacznie zerohedge głosić hossę to przyjdą spadki
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
po co sie martwic o innych i na zas? ile starciłes probujac złapac ten dołek od 1,38 tez pewnie tylko broker wielukpiasek pisze: prawie bo ja próbuje zlapać dołek w trendzie wzrostowym (wyższe TF)![]()
ps: jak definiujesz trend?
Mysle ze DAX pojdzie w kierunku 9500.
Long na DAXa.
Long na DAXa.
On patrzy na wykres roczny i wyszukuje trend, wiec nie ma co sie wdawac w dyskusje, po prostu ignor, ja czasem wyswietlam jego posty zeby sie posmiac tak samo jak pkubiuA.S.A.T. pisze:po co sie martwic o innych i na zas? ile starciłes probujac złapac ten dołek od 1,38 tez pewnie tylko broker wielukpiasek pisze: prawie bo ja próbuje zlapać dołek w trendzie wzrostowym (wyższe TF)![]()
Powinienem zamknąć L na kablu z 25 pips zysku, ale jestem pazerny i czekam na dane. 
The only way is up
hej kolego. pytanko: na jakiej podstawie wziałes L 25 pipsów temu? ciekawi mnie to bardzoTsunamiPL pisze:Powinienem zamknąć L na kablu z 25 pips zysku, ale jestem pazerny i czekam na dane.
flaszke dobrej whisky i ze 3 razy stop loss kilka procent tylko , natomiast plan jest taki pozycje co 50p w górę będą sie otwierały jako buy stop taka srednio terminowa inwestycjaA.S.A.T. pisze:po co sie martwic o innych i na zas? ile starciłes probujac złapac ten dołek od 1,38 tez pewnie tylko broker wielukpiasek pisze: prawie bo ja próbuje zlapać dołek w trendzie wzrostowym (wyższe TF)![]()
ciut na skalpach Short też ugrałem
odp: tak jak każdy co raz wyższe szczyty co raz wyższe dołki ale tu raczej chodzi o skale albo tf na który się patrzy w danej chwili jak dla mnie od połowy 2012 obowiązuje wzrostowy
Ostatnio zmieniony 21 sie 2014, 10:25 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
odnośnie $$$ sądzicie, że dane o godzinie 16:00 spowodują jeszcze umocnienie dolara?
zaczynam interesować się NZDUSD czy znacie może gdzie można poczytać coś przyzwoitego o tej parze walutowej?
zaczynam interesować się NZDUSD czy znacie może gdzie można poczytać coś przyzwoitego o tej parze walutowej?