DayTrading: Czwartek 20.12.2018
Re: DayTrading: Czwartek 20.12.2018
piekna swieca miesieczna na US 30
ciekawe czy wybronia sie przed glebszymi spadkami , maja jeszce miejsca 22166 miejsca

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Jeszcze "wrednego" tu tylko potrzebaXAB pisze: akurat ta osoba bedzie tu wrzucac sensowne wykresy
a mysle ze swieza krew na forum nie zaszkodzi
wystarczy ze ty robisz za wrenego yu ha ha ha ha
i aprop to on tu jak ty jest bo kiedys to pisal tylko tu nic nie pisze a czyta
i aprop to on tu jak ty jest bo kiedys to pisal tylko tu nic nie pisze a czyta
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jak tu wredny przyjdzie to forum zamieni sie w bitwy polityczne.XAB pisze:wystarczy ze ty robisz za wrenego yu ha ha ha ha
I JulkaCblondyn pisze:Jeszcze "wrednego" tu tylko potrzebaXAB pisze: akurat ta osoba bedzie tu wrzucac sensowne wykresy
Wracam na razie do Edka i do techniki.. Tam wszystko mi jedno w którą strone pójdą..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
kabel h4 - klin z falszywym wyjsciem dołem. Po wyjściu górą zasięg jak na wykresie
https://www.tradingview.com/x/jN06e9th/
https://www.tradingview.com/x/jN06e9th/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
trolle zawsze sie ciagna a zwlaszcza julek ale jego chyba moder wywalil bo przeciez tu ostatnio jakies wrzutki z miesiac temu technikowi robil o mnie ale nie tylko ode mnie dostal autdoktorek pisze:I JulkaCblondyn pisze:Jeszcze "wrednego" tu tylko potrzebaXAB pisze: akurat ta osoba bedzie tu wrzucac sensowne wykresy
Słuchaj, może zeby tu wejść to trzeba coś juz umieć..XAB pisze:prosba
ja na bankierze podalem ze wiecej to tu pisze i pare osob chcialoby tu wejsc

-- Dodano: 20 gru 2018, 20:01 --
albo jakieś referencje czy cuś..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
z 1,1500 dokładam eSkę z tp 15