DayTrading: Czwartek 18.10.2012
Re: DayTrading: Czwartek 18.10.2012
dane zajebiscie trudne do odczytu, jak dla mnie czy dobre czy złe
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dziś nawet nie patrzę.BOCZEK pisze:dane zajebiscie trudne do odczytu, jak dla mnie czy dobre czy złe
Wystarczy, że oni widzą.
Dla mnie S do 1.307
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
zeuss pisze:chyba u ciebie na foreksieMpapiez pisze:Na h4 mamy formację 3 czarnych kruków. Dodatkowo 2 świece po nich kolejne mają bardzo długie knoty. To ani trochę nie wygląda pr0 wzrostowo.
.
U Ciebie chyba też. Ja stosuję formację świecowe na foreksie i to nawet z powodzeniem. Nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- richard.cali
- Pasjonat
A co jak bedzie L do 1.3200marekdt pisze:dziś nawet nie patrzę.BOCZEK pisze:dane zajebiscie trudne do odczytu, jak dla mnie czy dobre czy złe
Wystarczy, że oni widzą.
Dla mnie S do 1.307
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Pewnie będzie tak w dłuższym terminie.richard.cali pisze:A co jak bedzie L do 1.3200marekdt pisze:dziś nawet nie patrzę.BOCZEK pisze:dane zajebiscie trudne do odczytu, jak dla mnie czy dobre czy złe
Wystarczy, że oni widzą.
Dla mnie S do 1.307
Tu i teraz - sądzę, że będzie najpierw reset - do 1.306-7 i kolejna szarpana konsolidacja - prawdopodobnie później long. do 1.315-1.3163 ale to wyłącznie moja "życzeniowa" opinia...
Quo Vadis? Już wiesz ?
nie macie wrażenie ze po tym ku(p)e3 na limit rynek się rozstroił, teraz to to mi wygląda na jakieś sterowanie ceną... paranoja!
Rychu, trudno żeby było S teraz do 1,32

Rychu, trudno żeby było S teraz do 1,32

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
eur/usd na m15 trojkat
-- Dodano: czw 18-10-2012, 15:38 --
eur/usd m30
-- Dodano: czw 18-10-2012, 15:38 --
eur/usd m30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
tez u mnie nie ma tej formacji 3 krukow,czyzby brokerzy kombinowali??????????zeuss pisze:chyba u ciebie na foreksieMpapiez pisze:Na h4 mamy formację 3 czarnych kruków. Dodatkowo 2 świece po nich kolejne mają bardzo długie knoty. To ani trochę nie wygląda pr0 wzrostowo.
.
harmoniczną do 1.3140 ?
ale kombinują...
ale kombinują...
Quo Vadis? Już wiesz ?
Wskaźnik Przemysłowy Filadelfijskiej FED 5.7 1.0 -1.9