TsunamiPL pisze:W południe nie, ale wieczoremMarioDM pisze:I tak sam byś nie dał rady obronićTsunamiPL pisze:
Na to zaczyna wyglądać. Drugi raz nie bronię 1.16700.

TsunamiPL pisze:W południe nie, ale wieczoremMarioDM pisze:I tak sam byś nie dał rady obronićTsunamiPL pisze:
Na to zaczyna wyglądać. Drugi raz nie bronię 1.16700.
Nie zamierzam się zniżać do twojego śmiesznego poziomu i z tobą dyskutować. Możesz pisać swoje teorie i filozofie, które mało mnie obchodzą. I nie obchodzi mnie co o mnie myślisz. Wystarczy, że ja w ciągu kilku najbliższych dni zarobię sporo kasy na DAX, a ty będziesz myślał jak to się stało i przekładał to na swój śmieszny DSWS.fx-technik pisze:Bzdury piszesz.Kowlach pisze: Do czasu. Skąd wiesz, że za 15 min nie będzie inaczej?
Nie pisz takich bzdur. Zakładam, że w kolejnych 3-4 dniach roboczych będzie zjazd na 200-300 pkt. Moja opinia. I wtedy napiszesz, że to było jasne bo podaż była silniejsza.![]()
Po fakcie każdy potrafi.
Ja stwierdzam fakty.
SL jest wkalkulowane w ten interes.
A ty uprawiasz wishing (trading życzeniowy).
@DadasKowlach pisze:
Poziom 12 300 jako opór, dwie porządne luki, S&P 500 powoli zaczyna się cofać, na D w średnim terminie trend spadkowy. A ten pisze jak można S otwierać. Żenada ...
Ja się kłócić nie będę bo jestem trochę za cienki w tej materii do Technikafx-technik pisze:Bzdury piszesz.Kowlach pisze: Do czasu. Skąd wiesz, że za 15 min nie będzie inaczej?
Nie pisz takich bzdur. Zakładam, że w kolejnych 3-4 dniach roboczych będzie zjazd na 200-300 pkt. Moja opinia. I wtedy napiszesz, że to było jasne bo podaż była silniejsza.![]()
Po fakcie każdy potrafi.
Ja stwierdzam fakty.
SL jest wkalkulowane w ten interes.
A ty uprawiasz wishing (trading życzeniowy).
No to jest proste.MarioDM pisze:@DadasKowlach pisze:
Poziom 12 300 jako opór, dwie porządne luki, S&P 500 powoli zaczyna się cofać, na D w średnim terminie trend spadkowy. A ten pisze jak można S otwierać. Żenada ...
Facet ma rację i trzeba mu to obiektywnie przyznać. Na indeksach USA szykuje się zwała, która pociągnie i Daxa.
Teraz to proste ale wcześniej miałeś za mało w głowie, żeby pomyśleć.fx-technik pisze:No to jest proste.MarioDM pisze:@DadasKowlach pisze:
Facet ma rację i trzeba mu to obiektywnie przyznać. Na indeksach USA szykuje się zwała, która pociągnie i Daxa.
Jak mnie SL wyrzuci, a będą przesłanki do S, to będę grał S.
Pisałem, że mnie zgadywanie nie interesuje.
Facet pisze sam, czym jest.
Moje TP jest na 12350 cash.
Ach miałem sie dopisać ale podaruje sobie i dadasowi spokój duchafx-technik pisze:No to jest proste.MarioDM pisze:@DadasKowlach pisze:
Jak mnie SL wyrzuci, a będą przesłanki do S, to będę grał S.
Pisałem, że mnie zgadywanie nie interesuje.
Facet pisze sam, czym jest.
Moje TP jest na 12350 cash.