Na to zaczyna wyglądać. Drugi raz nie bronię 1.16700.MarioDM pisze:Ja akurat obstawiam zjazd w okolice 1.15, albo i nieco niżej. Jest tam spora strefa wsparcia. Choć oczywiście z szortem czekam na odbicie.TsunamiPL pisze:Edek D1
https://www.tradingview.com/x/6T9TcdxU/
Moim zdaniem to flaga, a zatem formacja kontynuacji trendu wzrostowej, gdzie L przy dolnej bandzie warto ryzykować.
Obecnie jednak coraz słabiej widzę wzrosty i wybicie górą.
DayTrading: Czwartek 17.08.2017
Re: DayTrading: Czwartek 17.08.2017
The only way is up
I tak sam byś nie dał rady obronićTsunamiPL pisze:
Na to zaczyna wyglądać. Drugi raz nie bronię 1.16700.

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Coś dzisiaj DAX nie poddaje się spadkom i moje s się kiszą....
- fx-technik
- Fanatyk
Jak możesz grać S, gdy wszystkie Tfy są na L???swiadomy pisze:Coś dzisiaj DAX nie poddaje się spadkom i moje s się kiszą....
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Myslałem że Stany trochę bardziej go w dół pociągną.
I co z tego wynika?fx-technik pisze:Jak możesz grać S, gdy wszystkie Tfy są na L???swiadomy pisze:Coś dzisiaj DAX nie poddaje się spadkom i moje s się kiszą....

Też mam Eski.
W południe nie, ale wieczoremMarioDM pisze:I tak sam byś nie dał rady obronićTsunamiPL pisze:
Na to zaczyna wyglądać. Drugi raz nie bronię 1.16700.

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Wynika to, że popyt jest silniejszy od podaży.Kowlach pisze:I co z tego wynika?fx-technik pisze:Jak możesz grać S, gdy wszystkie Tfy są na L???swiadomy pisze:Coś dzisiaj DAX nie poddaje się spadkom i moje s się kiszą....
Też mam Eski.
I co z tego wynika? 
Też mam Eski.[/quote]
Wynika to, że popyt jest silniejszy od podaży.[/quote]
Do czasu. Skąd wiesz, że za 15 min nie będzie inaczej?
Nie pisz takich bzdur. Zakładam, że w kolejnych 3-4 dniach roboczych będzie zjazd na 200-300 pkt. Moja opinia. I wtedy napiszesz, że to było jasne bo podaż była silniejsza.
Po fakcie każdy potrafi.

Też mam Eski.[/quote]
Wynika to, że popyt jest silniejszy od podaży.[/quote]
Do czasu. Skąd wiesz, że za 15 min nie będzie inaczej?
Nie pisz takich bzdur. Zakładam, że w kolejnych 3-4 dniach roboczych będzie zjazd na 200-300 pkt. Moja opinia. I wtedy napiszesz, że to było jasne bo podaż była silniejsza.

Po fakcie każdy potrafi.
- fx-technik
- Fanatyk
Bzdury piszesz.Kowlach pisze: Do czasu. Skąd wiesz, że za 15 min nie będzie inaczej?
Nie pisz takich bzdur. Zakładam, że w kolejnych 3-4 dniach roboczych będzie zjazd na 200-300 pkt. Moja opinia. I wtedy napiszesz, że to było jasne bo podaż była silniejsza.![]()
Po fakcie każdy potrafi.
Ja stwierdzam fakty.
SL jest wkalkulowane w ten interes.
A ty uprawiasz wishing (trading życzeniowy).