generalnie skakanie z kwiatka na kwiatek i nakręcanie się pojedyńczymi, udanymi trade'ami z reguły kończy się niezłym obiciem tyłka...ZielonaMgielka pisze:Egzotyki potrafia mocno uzrec jesli nie trzyma sie jednego oka na kalendarz ekonomiczny poludniowej afryki.
DayTrading: Czwartek 17.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 17.07.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ależ wy (Ciapul + Cajto) jesteście na mnie cięci.... czym zasłużyłem?Ciapul pisze:generalnie skakanie z kwiatka na kwiatek i nakręcanie się pojedyńczymi, udanymi trade'ami z reguły kończy się niezłym obiciem tyłka...ZielonaMgielka pisze:Egzotyki potrafia mocno uzrec jesli nie trzyma sie jednego oka na kalendarz ekonomiczny poludniowej afryki.
na eur/zar gram od dość dawna, to nie jest "nakręcony pojedynczy trade"....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend jak pokazesz statement i postawisz flache to nikt złego słowa nie powie hihihi
... wyluzuj Zuza warkocze ...
-
- Pasjonat
Dlatego wzialem te kilkanascie pipsow i obserwuje co dalej. Scenariuszy jest od groma. Trzeba tez pamietac ze jestesmy caly czas w konsoli na GU i poki nie wybijemy to na wieksze ruchy bym akurat nie liczyl. W ogole od jakiegos czasu ciezko mj sie gra na GU.Ciapul pisze:a ja taki patrze i mam dziwne wrazanie że ubieranie w S trwa... tak do 14 walną jeszcze jeden strzał w dół co by niezdecydowanych jeszcze troche załapać a potem zwrot przez rufeSeryjny Morderca pisze:Chlopaki na GBP testuja nasza cierpliwosc. Moze czekaja az sie wszyscy w L ubiora i polecimy do 1.70. Na rzezniku relatywnie.
Natomiast rzeznika zabezpieczylem przy 173.90 i tzymam pozycje dalej. Wydaje mi sie ze wlasnie przebilismy ta lt ale moze to byc tez falszywka co oczywiscie pokrywaloby sie wtedy z twoja teoria na GU.
Kilka godzin i powinno sie wyjascic IMO.
ale dlaczego tak uważasz ? przecież ja tylko wyrażam swoją opinię, nie zmuszam Cie do niczego... to że sie z Tobą nie zgadzam wcale nie oznacza że jestem na Ciebie cięty... wręcz przeciwniehighend pisze:ależ wy (Ciapul + Cajto) jesteście na mnie cięci.... czym zasłużyłem?

-- Dodano: czw 17-07-2014, 13:29 --
GJ nie tykam...Seryjny Morderca pisze:od jakiegos czasu ciezko mj sie gra na GU.
co do GU to gra jest stosunkowo prosta - krótki termin - z reguły między 8 a 9.30 jest ruch na który warto zapolować a potem poczekać na zwrot ok 14
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Co do złota to chyba prawdopodobny jest jeszcze poziom 1280,00 i to by był chyba koniec korekty. Wczoraj pokazywałem że trwałe odbicie może nastąpić już teraz ale nie wygląda mi to na koniec korekty.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
dax ostro w dol, mylilem sie
depo dostalo po tylku 

Zbieram pipsy na moje S6.
- harymilloki
- Maniak
Chyba właśnie dla kabla zaczyna się chwila prawdy 

"cierpliwość popłaca..."
chwila prawdy bedzie 1,7075-90harymilloki pisze:Chyba właśnie dla kabla zaczyna się chwila prawdy
ewentualnie pozniej 1,7030-50
dzień sie jeszcze nie skończył moze by jeszcze na twoimir4dkoo pisze:dax ostro w dol, mylilem siedepo dostalo po tylku