no trend od H4 w dół był i jest UP, więc mozna bylo sie pakowac
jesli ktos pogrywa na jenie
DayTrading: Czwartek 15.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 16.11.2012
IZRAEL ZABIŁ WOJSKOWEGO SZEFA HAMASU TVN 24
wezwanie do zemsty, są zabici
menago, w ramach fali C pierwsze TP 1,282
wezwanie do zemsty, są zabici
menago, w ramach fali C pierwsze TP 1,282
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 12:29 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
na eduku l-z tp okolice 1,28653,ale niekoniecznie dzisiaj musi wejsc,a czemu tak ,to napisze jak juz bedzie tam cena,chyba ze ktos tez taki cel widzi ,to niech napisze
haha zabiłeś mnie,menago pisze:na eduku l-z tp okolice 1,28653,ale niekoniecznie dzisiaj musi wejsc,a czemu tak ,to napisze jak juz bedzie tam cena,chyba ze ktos tez taki cel widzi ,to niech napisze

Opłaca sie jeszcze wchodzić pod up na eurodolku ? Czy raczej swoje maximum na dziś zrobił ?
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 12:29 przez Hodis, łącznie zmieniany 1 raz.
'Nie myli się ten co nic nie robi'
Chyba zeus wcześniej dał na to wykres z tłumaczeniemmenago pisze:na eduku l-z tp okolice 1,28653,ale niekoniecznie dzisiaj musi wejsc,a czemu tak ,to napisze jak juz bedzie tam cena,chyba ze ktos tez taki cel widzi ,to niech napisze

expedient warzywniaka pisze:haha zabiłeś mnie,menago pisze:na eduku l-z tp okolice 1,28653,ale niekoniecznie dzisiaj musi wejsc,a czemu tak ,to napisze jak juz bedzie tam cena,chyba ze ktos tez taki cel widzi ,to niech napisze
mozliwe ,ale zostaje przy swoim,zreszta zobacz,ze dzisiaj leci AT,bo po takich danych edek do gory???
zreszta wiemy wszyscy ze grubasu nie graja pod dane,.....
popatrz na h4 i co tam widzisz?
co widać na H4 ? a no to ze cena jest na oporze 1,2770-1,2780menago pisze: mozliwe ,ale zostaje przy swoim,zreszta zobacz,ze dzisiaj leci AT,bo po takich danych edek do gory???
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
xantiros pisze:co widać na H4 ? a no to ze cena jest na oporze 1,2770-1,2780menago pisze: mozliwe ,ale zostaje przy swoim,zreszta zobacz,ze dzisiaj leci AT,bo po takich danych edek do gory???
stary ,musisz sie nauczyc,widziec takie rzeczy sam,inaczej nigdy tego nie zrozumiesz i nie bedziesz wiedzial o co come on
dodam tylko ze ten opor to nie nadarmo go atakuja
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 12:39 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
H4, albo test spadającej gwiazdy = podwójny szczyt na niższych TFach, albo negacja formacji i tym samym dalsza podbitamenago pisze:expedient warzywniaka pisze:haha zabiłeś mnie,menago pisze:na eduku l-z tp okolice 1,28653,ale niekoniecznie dzisiaj musi wejsc,a czemu tak ,to napisze jak juz bedzie tam cena,chyba ze ktos tez taki cel widzi ,to niech napisze
mozliwe ,ale zostaje przy swoim,zreszta zobacz,ze dzisiaj leci AT,bo po takich danych edek do gory???
dla mnie 1.28 jest kluczowy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.