DayTrading: Czwartek 15.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 lis 2012, 00:04

Wzrost
39
51%
Bez zmian
9
12%
Spadek
28
37%

Liczba głosów: 76

menago
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 16.11.2012

Post autor: menago »

zeuss pisze:
menago pisze:
fakt,jeszcze bedzie wazny opor przy okolo 131000 tam jest linia szyii orgr

i dajmy czas,czasowi on nam wszystko pokaze
co ty za brednie wypiujesz z podekscytowania :)
jeżeli w wyimaginowanej głowie test wyimaginowanej linii szyi ma nastąpić na poziomie 1,31000 to będzie to pod koniec grudnia :lol:

Obrazek
ty jak zwykle swoje,ale oki,linie szyii patrz na moim skrinie ,nie na twoim
a teraz jezeli chodzi o orgr to o w 1 mi chodzilo

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Post autor: BOCZEK »

chopaki, skończce te potyczki, bo ja wczoraj dostałem ostrzeżenie od admina za wynik meczy jak było 2 do zera... a wy tutaj tego... takie rzeczy na PW można,
chcę rónież zaznaczyć ten ten rgr to nie jest rgr, bo rgr występuję w trendzie górny bądz dolnym, a nie w horyzontalnym
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: zeuss »

BOCZEK pisze:chopaki, skończce te potyczki, bo ja wczoraj dostałem ostrzeżenie od admina za wynik meczy jak było 2 do zera... a wy tutaj tego... takie rzeczy na PW można,
chcę rónież zaznaczyć ten ten rgr to nie jest rgr, bo rgr występuję w trendzie górny bądz dolnym, a nie w horyzontalnym
jakie znowu patyczki ? :) moim zdaniem to jest ważna sprawa, bo tak się tworzą stereotypy o analizie technicznej,

-- Dodano: czw 15-11-2012, 11:13 --
zeuss pisze:
BOCZEK pisze:chopaki, skończce te potyczki, bo ja wczoraj dostałem ostrzeżenie od admina za wynik meczy jak było 2 do zera... a wy tutaj tego... takie rzeczy na PW można,
jakie znowu patyczki ? :) moim zdaniem to jest ważna sprawa, bo tak się tworzą stereotypy o analizie technicznej,a może to i dobrze. Ok, odpuszczam :P

expedient warzywniaka

Post autor: expedient warzywniaka »

no i cd ... :561:

skoro zadzialalo to znaczy ze to bylo to, ze wiekszosc uznala to jednak za rgr

menago
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: menago »

ok,dobrze , ja juz nikim nie bede sie klocil o swoje racje ,bo tu kazdy tylko trzyma sie swoich argumentow,to bez sensu i nie po to tu jestesmy

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Post autor: BOCZEK »

dokładnie, bo każdy grac co widzi... a ze kazdy ma swój film....

tymczasem może przełamanie 1,276 potem 1.2765 i może być heja up na m1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 11:37 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

core
Gaduła
Gaduła

Post autor: core »

Nieśmiało zapytam o co chodzi z testem 1.31 w grudniu, mamy jakieś blokady ustawione bo się kreski przecinają?

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: zeuss »

core pisze:Nieśmiało zapytam o co chodzi z testem 1.31 w grudniu, mamy jakieś blokady ustawione bo się kreski przecinają?
test linii szyi będzie na tym poziomie

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Nowy123 »

Jen ktos jedzie na nim ;)

Awatar użytkownika
kamasoni
Gaduła
Gaduła