https://www.mql5.com/en/charts/2884645/ ... rski-banku
Jeśli zawiesiły się kwotowania, to chyba można reklamować: bez kwotowań nie miałeś szans na reakcję, ale może się mylę.KrostosWW pisze:krzychu171 pisze:Siema, jednym słowem wywalilo mnie z forexu. Miałem longa na eurchf, małego bo 0.1 lota. Otwarty na 1.2010 ze stopem 1.2005, stop nie zadziałał i z konta alior Trader znikł mi depo w wysokości 10 000 zł. Mam prawo do reklamacji?
Ale że jak? Jakim cudem. Nawet gdybyś złapał lukę 1000 pipsów to powinno zniknąć 4000 złotych. Ale nie 10 na miłość boską.
Kazimierz S pisze:Nie ma co, od dzisiaj gram z SL'ami.
A Orban na Węgrzech uratował pewnie tysiące swoich obywateli z tym niedawnym przewalutowaniem kredytów z CHF na forinty.
Po fakcie to każdy mądry, powiedz to tym co mieli longi i nagle wprowadzono sztywne 1.2Mat2314 pisze:A w zasadzie, trochę mnie zastanawia, kto przy zdrowych zmysłach wiedząc o sztywnym kursie na eurchf w ogóle jakkolwiek inwestował w to? Przecież oczywiste było, że jak gruchnie to porządnie. Dla mnie to był powód do unikania tej pary bezwzględnie.
Na chfpln jeszcze longi mogę zrozumieć, ot pln miał i ma się nadal osłabiać.
a wczoraj zastanawiałem się nad otwarciem s na tej parzecrok. pisze:mi zaliczylo potezne wywalenie na u.chf oczywiscie na samym dole swieczkikilkanascie tys w plecy na jednym koncie i nie zamknelo po SL ale tez nie zamknelo na pierwszym mozliwym wejsciu wiec tez naliczylo mi konto na - , dobrze, ze to nie moje glowne ale pewnie beda chcielu doplaty
Nie wiem jak można grać bez SL, to przecież rosyjska ruletka, chociaż przy tych lukach to nie za wiele by zdało egzamin.pabloo83 pisze:Kazimierz S pisze:Nie ma co, od dzisiaj gram z SL'ami.
A Orban na Węgrzech uratował pewnie tysiące swoich obywateli z tym niedawnym przewalutowaniem kredytów z CHF na forinty.
Po dzisiejszej bujance już każdy będzie SL stawiał (zgodnie z teorią najpierw SL później TP)