nie wyjdzie wyzej jak 1,2340--- 1,2420DavidFx pisze:dokladnie to robieFarciarz pisze: David ładuj wiecej L na rzeźniku, jak chłopaki piszą funt leci pod niebiosaładuj tanio
DayTrading: Czwartek 13.10.2016
Re: DayTrading: Czwartek 13.10.2016
Wyszedłem już z tego +2K, a otarłem się o +3,9k . Forex chyba nie dla mnie. Z takim pechem nie mam szans..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44,
wyłącz emocje
wyłącz emocje
faktycznie to straszne co teraz bedzieŚwieżak44 pisze:No, nie no. Mam dosyć. Teraz nie zadziałał TP..![]()
![]()
![]()

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
nie uwierzyłem w koretke, GBPUSD closed + kilka pip i koniec tygodnia, piątek odpuszczam, zbyt dużo wchodził bez masła :] WEEKEND 

Świeżak to tylko demo wyluzuj napij sie piwa obejrzyj jakis horror hehe 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ja mam dosyć na dziś . W każdym razie znów trafnie określiłem kierunek i nie potrafiłem tego w pełni wykorzystać. Czyli nawet jak wiem na 100% gdzie pójdą to i tak to spieprzę. Zamiast 15k, wyciągnłąem 5k i do odrobienia wszystkich sstrat znów zabrakło 0,5k.
Nawet mi się juz nie chce grać w tą diabelską grę.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
wie ktos co sie dzieje z Cuganem
ale kiedy tą stratę poniosłeś ??? 5 K to kupa forsy ;/ chciałbym mieć takie deale ;/Świeżak44 pisze:Ja mam dosyć na dziś . W każdym razie znów trafnie określiłem kierunek i nie potrafiłem tego w pełni wykorzystać. Czyli nawet jak wiem na 100% gdzie pójdą to i tak to spieprzę. Zamiast 15k, wyciągnłąem 5k i do odrobienia wszystkich sstrat znów zabrakło 0,5k.Nawet mi się juz nie chce grać w tą diabelską grę.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Trzeba być cierpliwym i zostawiam na jutroŚwieżak44 pisze:Ja mam dosyć na dziś . W każdym razie znów trafnie określiłem kierunek i nie potrafiłem tego w pełni wykorzystać. Czyli nawet jak wiem na 100% gdzie pójdą to i tak to spieprzę. Zamiast 15k, wyciągnłąem 5k i do odrobienia wszystkich sstrat znów zabrakło 0,5k.Nawet mi się juz nie chce grać w tą diabelską grę.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.