[/quote]
nic się nie bój, koniec impulsu lada moment
Zeuss a jak widzisz kabla, wczoraj na h8 zatrzymało,
Masz rację. W ujęciu długoterminowym wygląda to prowzrostowo i patrząc na W1/D1 obstawiałbym nawet 0.96 w perspektywie kolejnych 4 miesięcy ale... w perspektywie 1-3 dni myślę, że jeszcze możemy wrócić do wsparciacajto pisze:Bardziej na 0.920x - popatrz na W1, Fibo 50 + strefa podaży w tym rejonie.raposo pisze:Na kangurze ostatnio niezły rollercoaster.
Od testu oporu do wsparcia, a stamtąd spowrotem do oporu. Obstawiam, że możemy go lekko naruszyć, a potem czeka nas korekta. Hm spowrotem do wsparcia?
na chwile obecna uwazam ze bedziemy mozolnie przec do góry. cel srednioterm 0,94raposo pisze:Na kangurze ostatnio niezły rollercoaster.
Od testu oporu do wsparcia, a stamtąd spowrotem do oporu. Obstawiam, że możemy go lekko naruszyć, a potem czeka nas korekta. Hm spowrotem do wsparcia?
pkubiu pisze:przecież w kazdej ksiażce z podstaw fx piszą nie kop się z koniem czyli nie graj pod prąd skoro rośnie to po co te shorty ? ja siedzę na L od kilku dni i każdego dnia mój zysk rośniejest takie powiedzenie:
- "Musisz nauczyć się zasad gry. A potem - grać lepiej niż wszyscy inni" A.Einstein
u mnie było podobnieTsunamiPL pisze:1.39514 s tp 10 pipsów niżej, sl 10 wyżej.
H8 korekta drugiego impulsu spadkowego c, 3, brak sygnałów do sprzedaży dla H8.mariusz2011 pisze:zeuss a jak widzisz kabla, wczoraj na h8 zatrzymało,
Kiedy jest FED ?Nowy123 pisze:to sa ostanie machania edkiemprzed fedem