Od testu oporu do wsparcia, a stamtąd spowrotem do oporu. Obstawiam, że możemy go lekko naruszyć, a potem czeka nas korekta. Hm spowrotem do wsparcia?

tu tego nikomu nie wpoisz bo wiekszosc tu uwaza ze grajac DT mozna tez "łapac" ruchy pod prądlukpiasek pisze:
przecież w kazdej ksiażce z podstaw fx piszą nie kop się z koniem czyli nie graj pod prąd skoro rośnie to po co te shorty ? ja siedzę na L od kilku dni i każdego dnia mój zysk rośniejest takie powiedzenie:
- "Musisz nauczyć się zasad gry. A potem - grać lepiej niż wszyscy inni" A.Einstein
nie zamierzam , niech grają jak chcą bo dzięki nim my zarabiamy ktoś musi tracić w tym biznesie żeby ktoś mógł zarabiaćA.S.A.T. pisze:tu tego nikomu nie wpoisz bo wiekszosc tu uwaza ze grajac DT mozna tez "łapac" ruchy pod prądlukpiasek pisze:
przecież w kazdej ksiażce z podstaw fx piszą nie kop się z koniem czyli nie graj pod prąd skoro rośnie to po co te shorty ? ja siedzę na L od kilku dni i każdego dnia mój zysk rośniejest takie powiedzenie:
- "Musisz nauczyć się zasad gry. A potem - grać lepiej niż wszyscy inni" A.Einstein
to chyba lepiej żeby bank tracił niż leszcze, bo ma więcejlukpiasek pisze:nie zamierzam , niech grają jak chcą bo dzięki nim my zarabiamy ktoś musi tracić w tym biznesie żeby ktoś mógł zarabiaćA.S.A.T. pisze:tu tego nikomu nie wpoisz bo wiekszosc tu uwaza ze grajac DT mozna tez "łapac" ruchy pod prądlukpiasek pisze:
- "Musisz nauczyć się zasad gry. A potem - grać lepiej niż wszyscy inni" A.Einstein![]()
Bardziej na 0.920x - popatrz na W1, Fibo 50 + strefa podaży w tym rejonie.raposo pisze:Na kangurze ostatnio niezły rollercoaster.
Od testu oporu do wsparcia, a stamtąd spowrotem do oporu. Obstawiam, że możemy go lekko naruszyć, a potem czeka nas korekta. Hm spowrotem do wsparcia?
jeszcze dziś pewnie zaliczy 1.4 a na tym nie koniec , górna linia kanału jest chyba gdzieś przy 1.45-1.46Nowy123 pisze:WDZIU nie doleci do 1,40 nie martwic sie![]()
![]()
do Fedu juz blizej niz dalej
bank ma więcej bo tam nie pracują leszcze, a leszcze są leszczami bo nie umieją myśleć więc jak chcesz zrobić żeby leszcze nie traciły kasy jak w każdej książce jest napisane czego nie robić albo jak robić coś dobrze a oni i tak robią odwrotniezeuss pisze: to chyba lepiej żeby bank tracił niż leszcze, bo ma więcej